Violetit lapasenalut menivät eilen purkuun. Neuloin jo uuteen lapaseen uuden varren ja samalla mietiskelin sitä kuviota mitä siihen meinasin tehdä. Sellainen joku perinnekuosi se on, missä on paljon sellaista pikkuräpellystä. Kaunis kuin mikä, mutta...noh... tekisikö sitä sit kuitenkaan... ehkä vähän liian asiallinen ja tyylikäs meikäläiselle. Kun oon tälläinen perinteiden kannattaja muutenkin (not).

Mieleen sitten tuli että jos olisinkin tylsä ja tekisin toiset pääkallolapaset niiden paksujen kaveriksi mitkä mulla jo on. Nuo olis sit vaan violetti-valkoiset. Sit mietin et niistä vois tehdä oikein hevilapaset jos neulois etusormen ja pikkurillille omat pussit ja sit keskisormelle ja nimettömälle yhteisen, niin sit vois heiluu tuolla kadulla ja näyttää pirun merkkii vaan kaikille! Eli \,,/ niinkuin tietokonemerkein. ...okei, ehkei sentään.

Sitäpaitsi mitkä lapaset ne sellaiset on joissa on ainoostaan kaksi sormea samassa pussissa ja lopuilla on omat paikkansa? ...mistä näitä hulluja ideoita aina pukkaakin päähän.

Ehkä ne perinnelapaset vois olla ihan hyvä idis kuitenkin.