Voi ei, pää pursuaa ideoita, mutta puikot on hukassa!!! Enkä millään raaski ostaa uusia puikkoja kun tiedän että saman kokoisia pukkoja omistan jo...  voivoi... tyydyn kirjoittamaan ideoita paperille. ...lista vaikuttaa tosin jo aika pitkältä... Olen myös täyttänyt kalenterini sivuja ahkerasti keltaisilla muistilapuilla, joissa on luonnoksia toteutettavista ideoista.

Ykkösidea päässä on tällä hetkellä väkertää jotain jännää Huopasesta, eli siis siitä Novitan langasta mikä huopuu pesukoneessa.... Parikin ideaa jo pyörii päässä, tahtoisin jo kovasti päästä testaamaan niitä... jos vaikka jotain pehmoeläimiä nimittäin yrittäis väkerrellä. :)

Sen lisäksi keskiviikkona alkaa taas öljyvärimaalauskurssi kansalaisopistolla. Idea sellaisesta afrikka-teemaisesta makuhuoneen taulusta muhii jo mielessä... makkariin tosin on jo 2 taulua, et enemmän tässä olis syytä olohuoneeseen väkertää jotain... mut, en vielä tiedä mitä niin maalaan joutessani makuhuoneeseen jotain. :)

Yksi haave mikä tähän maalaamiseen liittyy on sellainen uusi idis, et ottais kuvan aina kesken maalaamisen. Tyyliin tunnin välein rääpäsis aina kuvan. Sit niistä kuvista pystyis väkerteleen sellaisen kuvasarjan et "näin syntyy taulu". Jos ne kuvat sais siis vaihtuun ittestään sillein sekunni välein tms, olis nimittäin ihan hauska itsekin nähdä se kehitys mitä siinä tapahtuu. Afrikka-taulu vois olla ihan hyvä idis aloittaa tälläistä kokeilua, koska mielessäni on aika selkeä kuva siitä miltä haluan taulun näyttävän... Joo, näin teen. Luvassa kuvakikkailua jossain vaiheessa syksyllä. :)

....

En muistanut tuota aikaisempaa viestiäni kirjoitellessa tarkastaa kävijälaskuriani, mutta laitan sen nyt tähän toiseen viestiini (lähinnä muistiin itselleni). Eli tähän mennessä sivuja on töllistelty 1320 kertaa jostain helmikuun alkupäivistä alkaen. Eli noin 185 kertaa kuukaudessa. Voin puolen vuoden jälkeen tutkia ja tilastoida, onko suosio hiipunut vai noussut... Eli kysymys kuuluu, voittaako matkustelu väkertelyn?

...

Asiasta aivan muuhun. Täytyy lähteä tästä viemään nyt koiruutta eläinlääkärille. Heville tuli joku tulehdus korvaan, varmaan korvapunkki tai hiivatulehdus... kuin joku olisi kaatanut kahvinpurut korvan sisälle. :( Ehkäpä lääkäri osaa todeta tarkemmin millä lääkkeillä sen saa kuntoon. Onneksi ei siellä ei näyttäis kuitenkaan olevan kipuja, ei edes roikota sitä korvaa yhtään. Kurjaa silti.