Harvinaisen turha päivä oikeastaan. Päivällä käytiin koulussa vähän juttelemassa lisää siitä meidän projektista, mutta ei me vieläkään oikein mitään päästy aloitteleen. Hyvä uutinen oli, ettei meidän tartte siitä mitään virallista raporttia kirjoitella, lähinnä nyt kuitenkin jotain mitä ollaan tehty jne, jotta se proffa vähän pystyy seuraileen et mitä ollaan tehty. Mutta ei tartte mitään monikymmensivuista selvitystä tehdä aiheesta.

Käytiin myös koulun kirjastossa ja lainattiin kasa kirjoja, jotka liittyy konennäköön ja kameroihin. Täällä on koululla paljon myös dvd:tä lainattavana ja ihan jopa hyviäkin elokuvia, ei pelkkä Charlie Chaplinia. Voipi olla että tulee vielä joskus moisia lainailtua.

Illalla oli sitten sosiaalityön opiskelijoiden tervetulo-bileet, jonne mentiin kuokkimaan. Ne oli ihan hauskat, jotenkin tuli sellainen ala-asteen disko mieleen... Eikä siellä oikeastaan ketkään muut tanssineet koko iltana kuin me vaihtarit. Meitä oli ehkä sellainen 20 hlön porukka siellä. Et tanssilattia oli meidän. Siellä tosin soi tosi outo ja kummallinen musiikki koko illan, et se saattoi vähän vaikuttaa siihen ettei muita oikein huvittanut tanssia.

Oli kuitenkin ihan rattoisaa, mut loppuillasta se musiikki meni niin oudoksi ettei sitä enää jaksanut kuunnella (jotain torvimusiikkia), joten lähdettiin sit käveleen kohti kotia parin muun kaverin kanssa.

Kellokin hajosi kotimatkalla, siitä tippui se tappi jolla se ranneke on kiinni kellossa. Se lähti jo kerran aikaisemminkin irti, kun kotona täällä petasin sänkyä tms, et sinäänsä ei ollut ihme et se nyt sit lähti uudestaan irti kun se oli jo löystynyt. Yritettiin löytää sitä tappia, mut ei sitä löytynyt kun vesisade sai asfaltin kiiltämään niin ehokkaasti.

Tietenkin heti kellokin hajoaa, kun ei enää ole mitään mahdollisuutta saada sitä takuun piikkiin korjattua. Täytyy se käydä joku päivä korjauttamassa jollain paikallisella kultasepällä, elämä ilman rannekelloa on tosi outoa...