Ollaan juuri tultu mökiltä, ja vaatteeni on ihan märät samoiten sukat...onneks sauna on jo lämpiämässä.

Päivämme alkoi aamulla tavaroiden kantamisella pakettiautoon. Oltiin pakattu valmiiksi enemmän tavaroita mitä lopulta autoon mahtui. Luvassa on siis vielä ensi viikolla toinen reissu mökille.
Täpötäydellä pakettiautolla huristelu oli jo sinäänsä jännää, koska mökkimme sijaitsee erittäin iloisten ja jyrkkien mäkien ja mutkien päässä... jännitys todellakin tiivistyi kun viimeisin iso ylämäki oli edessä. Onneksi siitä kuitenkin selvittiin kunnialla, ettei tarvinnut purkaa autoa johonkin rinteeseen ja alkaa asentamaan lumiketjuja autoon.

Autoa ei sit uskallettu ajaa kovin lähelle mökkiä, johtuen taas jyrkästä tiestä ja huonosta kääntömahdollisuudesta - olisi ollut aika todennäköistä ettei autoa olisi enää sieltä saatu ilman hinausapua ylös.... saati että sitä olisi saatu edes käännettyä. Joten kanniskelimme tavaroita aika kiitettävän matkan mökille, kävellen umpihangessa polkua seuraten. Lumi oli sen verran kosteaa että se tarttui kiitettävällä tehokkuudella vaatteisiin ja kenkiini... Jotain tosiaan kertoo talsimismatkasta, et siinä missä meillä (3hlö) meni tunti auton pakkaamiseen, niin purimme tavaroita kolme tuntia! Hevikin uuvahti ihan täysin, kun eihän se tietenkään voinut odottaa mökillä yksinään vaan sen oli pakko seurata meitä kun rämmimme polkua edestakaisin uudestaan ja uudestaan.

ONNEKSI tullaan takaisin jo elokuussa, eikä silloin ole LUNTA!

-  Päiviä lähtöön 10  -