Tässä Dornbirnin lähistöllä on tosi komea kanjoni, vai mikä se sana suomeksi mahtaakaan olla. Kuitenkin, joki on vuosituhansien aikana muovannut kallioon tosi komean rotkon, jonne on rakennettu hyvät vaellusreitit. Aloitettiin sieltä 3 itävaltalaisen kaverimme kanssa päivän vaellusreissumme. Oli taas tosi kaunis päivä, varmasti taas yli 20 astetta, niin kuin koko viikkon on jo ollut joka päivä. Pilven hattaraakaan ei ole näkynyt, joka päivä jotain 22-24 astetta.. Ihan kuin kesä. Kuulemma poikkeuksellisen lämmintä jopa Itävaltalaisten mielestä.

Tässäpä kuvia reissusta.

522176.jpg

522180.jpg

522181.jpg

522183.jpg
"...hetkinen, miten mää oon näin lyhyt... Timohan seisoskelee paljon korkeemmalla!"

522184.jpg

"...Noniin, nyt on parempi, ei ole enää Timo ja kääpio-nimeltä-Maija-kuvakulma."

522185.jpg

522187.jpg

Jatkettiin tuolta järveltä kävelemistä kohti seuraavaa kylää, josta sitten ajateltiin ajella paikallisbussilla takas Dornbirniin. Luvassa oli ylämäkeä kilmetrikaupalla, koska kylä sijaitsee yli 1000 korkeudella ja me oltiin jossain vajaassa 600m korkeudella järven rannalla... Maisemat oli komeita matkan varrella.

522189.jpg

Bussikyyti takaisin Dornbirniin oli ihan mielenkiintoinen, koska tie on tosi mutkainen ja kapea, niin bussissa oli pitkä torvisoitto torviäänenä, jota kuski välillä paineli jos ei ollut mahdollisuutta nähdä tuleeko vastaantulijoita. Oli varsinainen saitsiing-bussikuski, koska siellä oli saksalaisia turisteja myös kyydissä niin kuski sit aina pysäytteli silloille ja komeille maisemapaikoille muutamiksi sekunneiksi jotta ihmiset pystyi töllisteleen maisemia. Hauska reissu kaiken kaikkiaan. :)