Hellurei taas pitkästä aikaa.

Kerronpa tällein vähän tiivistetymmin juhannuksestamme. Meille tosiaan torstaina saapui pari kaveria Jyväskylästä jotka viipyivät täällä sellaisen pienen miniloman verran ja lähtivät sunnuntaina. Käytiin siinä sitten vähän tutustumassa meidän lähiseutuumme ja vaeltelemassakin kävästiin. Ja kaapelikärryllä mentiin ylös myöskin kun sitä erikseen toivottiin. Sushiakin kävästiin Bregenzissä syömässä, kun ei sellaisia kiskoilla kulkevia lautasia Suomessa ole näkynyt.

Oli kyllä ihana taas puhua suomea oikein urakalla ja nähdä hyviä ystäviä. Viikonloppu meni niin nopeasti, että en oikein edes tiedä mihin se hurahti... noh, yhdet kengät tuli kuitenkin ostettua, ja yksi paitakin, et jäipä siitä nopeasti kuluneesta ajasta pysyviäkin muistoja. ;)

Lutakossa kuulemma on lokkiongelma, hyökkäilevät ihmisten parvekkeille niin, että siellä ei pysty ite oleskelemaan ollenkaan. Kuulemma ihmiset huitoo niitä harjoilla ja ämpäreillä pois parvekkeiltaan, mutta kohta ne kuitenkin tulee taas takaisin. Lokit on vielä rauhoitettuja jonkin aikaa, mutta sitten kun rauhoitusaika loppuu, saattaa  lokit kokea hieman kovempia aikoja kun kaikki isännöitsijät purkavat asukkaiden valituksista koituneita paineita yhtäaikaa...

Mutta ehkäpä meillä oli sit ihan hyvä ajoitus muuttaa pois lutakosta, kun ei viime kesänä vielä mitään lokkiongelmia ollut havaittavissa. Eipä silti, ei sitä betonilähiötä muutenkaan kyl ikävä ole. Ja nyt ne kuulemma rakentaa sinne jotain hotelliakin! Noh, onhan se lähellä keskustaa, eipä sillä.