Maa ja metsätalousministeriö tietää.

EU-koirapassia on sitoutunut käyttämään EU-maiden lisäksi myös mm. Norja ja Sveitsi. Eli ei hätää, Hevi voi lennellä Zürichiin kanssamme ja jatkaa sieltä eteenpäin sitten junalla kohti Itävallan rajaa ja Dornbirniä.

Aika luomenpoistoonkin tuli varailtua. :) Viimein. Jopa tän vuoden puolelle sain. Uskomatonta. Ehkä siitä hoitotakuusta on jopa ollut jotain hyötyä. Ei tartte jonottaa puolta vuotta.... Jokohan hammaslääkäriajankin pystyisi saamaan parin kuukauden päähän...?

Asiasta toiseen.

Toisaalta kyl ihan kiva et on pakko hoitaa nyt kaikki asiat kuntoon, niin tuleepahan kerrankin sit hoidettua ne. Aina ajattelee et "no ehtiihän sitä myöhemminkin" mut nyt kun ne on pakko hoitaa niin tulee hoidettua. Tartten aina jonkun takarajan, et pystyn olemaan tehokas ja tarttumaan härkää sarvista.

Olisin saanut eilen jopa aiheen opinnäytetyöhön, mutta tuotekehitys olisi pitänyt saattaa protoasteelle helmikuun lopulla oleville maatalousmessuille ja voi olla et tulee kyl niin kiire ettei ehdi millään. Mut yritän selvitellä et olisiko sitä mahdollista tehdä ensi syksynä, ja aloittaa vaikka jo jotain esisuunnittelua siellä Itävallassa sit... lueskella nettisivuja ja tehdä teoriakirjoitusta jne jne. Pohjatietoa keräillä. Olis ihan mielenkiintoinen aihe, sääli hukatakkaan sitä....

-Maija-