Aamu valkeni sumuisena, mutta jo jokseenkin kuivempana kuin miltä eilinen päivä vaikutti. Päivälle oli luvattu kuitenkin aurinkoista, joten ihan kiva sää piti olla tulossa. Ja tulikin lopulta, lähes pilvettömältä taivaalta aurinko paistoi koko päivän. Täällä tuntuu vaihtelevan ilmasto aika nopeasti...

Aamupäivä oltiin Timon kanssa koululla yrittämässä saada projektiamme eteenpäin, mutta eihän se oikein edistynyt... Äippä ja isä käytti tämän ajan hyväksi shoppailemassa Messe Parkissa.

Puolilta päivin lähdettiin Lindauhin katselemaan miltä siellä näyttäisi. Tässäpä tyylikäs poseeraus Dornbirnin rautatieasemalta junaa odotellessa.

605518.jpg

Lindaussa oli paljon ihmisiä liikkeellä, kaikki muutkin halusivat lähteä jonnekin eilisen sadepäivän jälkeen. Ja kun aurinko paistoi ja oli lämmintäkin niin mikäs siellä kävellessä. Tässä satamaväylää.

605543.jpg

605563.jpg

Nähtiin myös yksinäinen sorsa joka oli löytänyt itselleen yksityisen uimapaikan...

605549.jpg

Kierreltiin siellä ympyrää ja kauniiltahan se näytti. Kesä on jo niin pitkällä täällä, että kaikki on todella rehevää ja vihreää täällä. Kukat melkein jo tuntuu kukkineen osittain jo ohite, mutta muuten on kuitenkin edelleen oikein nättiä. Ruusut kukkii nyt kaikkialla.

.....................

Illalla kun sitten oltiin tultu takaisin Dornbirniin, mentiin Messe parkin elektroniikkaputiikkiin töllisteleen isän ja Timpan kaa tavaroita. Timppa löytikin meille sit autoon stereot (kun tuossa ei ollut minkäänlaisia musiikintoistolaitteita mukana). Isukille ostettiin USB-muistitikku synttärilahjaksi, kun sillä on sunnuntaina synttärit.

................

Ilta menikin sitten stereoita kiinnittäessä ja Bohnanzaa pelatessa...

605643.jpg