Ei ollut onneksi vaikea koe. :) Jäi ihan hyvä maku suuhun siitä, et eiköhän sieltä joku aika hyvä numero pitäisi napsahtaa.

Tosin yksi kohta kokeessa meni vähän heikommin... Ope oli laittanut siihen sellaisen tehtäväosion, jossa oli joku kysymys saksaksi ja sitten piti vastata siihen kysymykseen kokonaisella lauseella saksaksi. Noh, siinä olis sit joku kysymys jota en tajunnut ihan kokonaan, ainoastaan kohdat "Mikä........nyt on?" ja ajattelin sit et josko se kysymys tarkottaisi viikonpäivää. Joten vastasin sit et "Tänään on tiistai."

Kokeen jälkeen kun sit juttelin muiden kaa ja kysyselin et mikä se eka kysymys oli, niin se olikin ollut että "paljonko kello nyt on?" Et ei oikein mun "tänään on tiistai"-vastaukseni tainnut siihen ihan sopia kovin hyvin... Mut enpä ollut ainut joka sen viikonpäiväksi kuvitteli, eräs toinenkin tyttö oli kirjoittanut saman vastauksen kuin minä! ...se kyllä istui mun vieressäni, mahtoikohan se raukka parka luntata multa sen vastauksen oikean vastauksen toivossa...?  Noh, eipä kannata meikäläisen kielipäähän luottaa! ;)

..........................

Tänään illalla meidät on kutsuttu kylään, nimittäin sen paikallisen kaverimme, Florianin, kotiin syömään jotain perinteistä itävaltalaista kotiruokaa. Jännittävää...  Täytyy huomenna kertoa kuinka sujui. :)