Tulipahan aamulla käytyä taas juoksemassa. Jännää kyllä huomata kuinka kunto on oikeasti jopa tainnut vähän kohota kuntosaleilun ansiosta. Jaksan juosta yllättävän pitkään. Yleensä nykyisin kyllästyn ennen kuin oikeasti väsyn. Kilometritolkulla tulee vaan juoskenneltua Hevin kanssa. Kävin jopa ostamassa kesäksi vähän kevyemmät juoksuvaatteetkin, sellaiset capripituiset trikoopöksyt.

Iltapäivällä oli tosi ihana ilma ja tuli jopa löhöiltyä pihalla monta tuntia, hiki vain valui kun arskaa otettiin ja lueskeltiin englannin kielisiä jännityskirjoi. Tuli jopa saatua rusketusrajatkin aikaiseksi sen päivän aikana. Rusketusrajat maaliskuussa! Voisinpa hyvin kuviella että tänä kesänä ihottumakin paranee paremmaksi kuin monena muuna kesänä kun on tullut oltua vaan sisätiloissa töissä kesät eikä biitsille ole ehtinyt kuin vähän viikonloppuisin.

Illemmalla meillä alkoikin sitten uusi kurssi, peliteoriakurssi. Keskusteltiin siellä vähän mitä tullaan kurssin aikana puuhaileen ja muuta yleistä höpinää. Suurin osa tunneista kuitenkin leikittiin olevamme OPEC-valtioita ja meidän piti päätää ryhmissä että tuotetaanko paljon vai vähän öljyä seuraavien 3kk aikana... Se oli ihan hauskaa kyl, kaikki maat vaan yritti viilata toisiaan linssiin koko ajan. Tutustuipahan ainakin muihin ryhmäläisiin jo jonkin verran. :)

Voitettiin jopa palkinnotkin kun meidän maa jäi plussalle pisteissä, ja saatiin lippalakit koulun logolla varustettuna... jee, mää niin usein lippiksiä käytänkin... Noh, ehkä joskus lenkkeillessä vois moista käyttää, mut tuskinpa kuitenkaan.