Saatiinpa tuossa äsken lisäinfoa saapumisjärjestelyistä.

Laittoivat sieltä toimistolta postia, että tulevat noutamaan meidät Sveitsin puolelta St.Margrethen asemalta, koska ilmeisesti siellä joutuisi sit odottelemaan junayhteyttä Itävallan puolelle vähän kauemmin... Niin tulevat meitä sit autolla hakemaan sieltä. Ihan kiva uutinen, ei tartte Hevinkään kököttää kuljetuskassissaan niin pitkää. Autossa se toivottavasti voi myös istuskella sylissä... Ja varmaan matkakin käy nopeammin autolla kuin junalla, jos juna vielä pysähtelee jokaisella asemalla.

Olivat myös etsineet meille junankin jo valmiiksi, et mistä lähtee ja mihin aikaan, ettei tartte sitäkään ihmetellä sit siinä vaiheessa.

 

Toisessa sähköpostissa oli sitten tietoja tulevasta asunnostamme.

Tärkein asia varmistui: Hevin voi viedä sinne. :) Vuokraisännällä on kuulemma itselläänkin koiria joten sitä ei haittaa jos sen huoneistossa asustaa koiran kanssa.

Vuokraisännän osoite on sama kuin meidänkin tuleva osoitteemme.... asustelee ilmeisesti sit samassa talossa kuin me. Eli kerrostalo, paritalo....tai joku.

Huoneistomme on maatasossa oleva 70 neliön kokoinen kaksio, joka on täysin kalustettu. Ainoastaan pyyhkeet ja lakanat täytyy viedä mukanaan, loput saa sieltä. Melkein tuplasti enemmän neliöitä kuin meillä on nykyään. Vuokra on 290/hlö, eli aika halpaa kuitenkin... täytyypä alkaa karttoja tonkimaan et missäpäin Dornbirniä asuntomme onkaan!

(Lisätty n. 30 min myöhemmin)

Vaikuttaisi että huoneistomme sijaitsee www.map24.fi mukaan keskustan reunamilla. Koululle siitä oli karttapalvelun mukaan teitä pitkin kävellen 2.37 km, eli kävelyajaksi tulisi karttapalvelun mukaan 35 min... Toisaalta, tuo ei huomioi kuin reitit joita pitkin voi ajella autolla, eli todennäköisesit asuntoalueellakin on jotain vain jalankulkijoille tarkoitettuja reittejä. Sinäänsä ihan kiva kyl, ei tartte ihan keskellä kaupunkia kerätä paskaa pussiin...