Suomikekkerit oli ihan mukavat. Muutama ihmissuhdedraama varjosti vähän joidenkin iltaa, mutta kaiken kaikkiaan oli ihan rattiosaa.

Vietettiin niitä sellaisen 30min ajomatkan päässä täältä, Feldkirchin jälkeisessä pikkukylässä jonka nimeä en enää muista. Itse asunto jossa kekkereitä vietetiin oli yhden paikallisen tytön perheen "kesähuvila". Tyttö itse, Jasmine, oli ollut suomessa vaihto-oppilaana jokunen vuos sitten ja tunsi muutamia meistä suomalaisista jo valmiiksi, joten hän sit halusi että vietetään suomikekkerit heillä.

Asunto oli kyl komia, puuta kaikkialta sisäpuolelta. Se on täällä vähän siis ökympi ratkaisu mitä suomessa, yleensä talot ei ole nimittäin puutaloja. Se oli nelikerroksinen, varmaan jotain 150-200 neliötä oleva paritalon puolikas, josta kuitenkin puuttui huonekalut. Siellä ei ollut tosiaan ainuttakaan sänkyä tms, vaikka makuuhuoneita oli peräti 5 kappaletta... Se talo kuulemma oli valmistunut parisen vuotta sitten, mutta eivät sitten ole jaksaneet sitä ilmeisesti vielä sisustella sen ihmeemmin... Joten istuskeltiin sitten koko ilta lattialla. Keittiössä oli kuitenkin pöytä ja penkit, joten sentään joitain istumapaikkoja oli.

Siellä oli yhteensä jotain 25-30 ihmistä, jotka tosiaankin pitivät karjalanpiirakoista ja lihapullista kovasti. :)

Meidän ilta meni ihan kivasti, mutta seinänaapurit ei oikein tykänneet. Kun saavuttiin sinne "mökille" (joka oli muuten keskellä pikkukylän keskustaa, heti kirkon naapurissa), oli jo niin pimeää ettei kukaan oikein tajunnut että se on paritalo, se oli sellainen omakotitalon näköinen kuitenkin. No, sen nyt arvaa että kun 25-30 ihmistä keskustelee keskenään ja ottaa muutaman kaljan niin ei siellä kovin hiljaista koko aikaa ollut... Joten naapureiden ilta meni rattoisasti, valittivat vähän väliä ja tulivat vielä aamullakin valittamaan muutamaan otteeseen illan melusta. Kyllä sitä vähän väliä yritti hyssytellä iloisia ihmisiä ja musiikkia pistettiin koko ajan pienemmälle, mutta aina se jotekin taas meni kovemmalle. Yks kuulemma paikallinen kylähullu tuli aamulla valittamaan että ei olla annettu kuolleiden nukkua rauhassa, kun hautausmaan ja kirkon vieressä oltiin juhlittu. Just. Sen naapuritkin totesi et älkää tuosta välittäkö, se on aina valittamasta kaikille tuosta samasta aiheesta jos jossain päin kylää on ollut kekkerit.

Noh, aamulla sitten siivoiltiin siellä mökkiä ja lähdettiin takaisin ajelemaan kohti Dornbirniä. Eipä siinä päivällä muuta sitten tullutkaan tehtyä kuin löhöttyä sohvalla. Hevikin oli ihan uupunut kun ei ollut saanut nukuttua siellä koko iltana...

.................

Uusi kamerani, Pentax (tai joku sellainen) merkiltään on muuten surkein kamera mitä oon tähän mennessä nähnyt. Joka kohteesta saa yleensä ottaa 2 kuvaa, koska toinen niistä kuitenkin on tärähtänyt. Sisällä jos ottaa kuvia niin 60% on tärähtäneitä tai sumeita tai epäselviä muuten vain. Älkää te muut ostako Pentaxia. Olis pitänyt vaan pysytellä canonissa tai nikonissa...