Käytiin illalla leffassa. Siinä nyt ei ollut mitään ihmeellistä sinäänsä, paitsi että leffateatterissa oli yllätysnäytös. Ainoa mitä etukäteen tiedettiin et se on jonkinsortin jenkkileffa alkuperäiskielellä esitettynä. Eli ei siis dupattuna. Ja mahdollisesti jotain actionia tai jotain vastaavaa... Aika hauska idis. Yllätysleffa.

Niinpä me sitten lähdettiin Florianin (viime syksynä Jyväskylässä ollut vaihtari, joka oli Timon luokalla) ja hänen muutamien ystävien kanssa leffaan, eikä lipuissakaan vielä lukenut että mistä leffasta on kyse. Kun leffa sitten lopulta (puolen tunnin mainosten jälkeen) lähti pyörimään, oli kyseessä Bordertown - niminen ensi-iltaleffa, jossa pääosassa oli Jennifer Lopez ja Antonio Banderas. Heolivat toimittajia, jotka tutkivat Meksikossa tapahtuneita naisten murhia... Ei todellakaan ollut äksöniä, pikemminkin trilleri.. Se oli yllättävän hyvä itseasiassa, vaikkakin juuri sellainen elokuva jota ei kyl olisi koskaan tullut mentyä katsomaan teatteriin muutoin. Sellainen kotisohvalla katsottava leffa meikäläisen mielestä. Jotenkin ei jaksa trillereitä katsoa leffateatterissa.

Vilkuilin vähän Finnkinon sivuja, eikä siellä kyl heti ainakaan silmään pistänyt et se olisi pyörimässä Suomessa, tai että se olisi tulossa edes... Mut saattaapa tuo silti olla tulossa, en niin tarkkaan katsellut.

Harmittaa kun meidän projekti on nyt vähän jumissa, ei oikein tiedetä miten siinä edettäis kun vasta parin viikon päästä meillä on roboottikoulutusta. Niin nyt olis hyvää aikaa vähän reissailla ja matkustella vaikka jonnekin vähän kauemmaksikin, mutta kun on niin huono keli niin ei oikein huvita lähteä mihinkään lumikasoja katselemaan ja sohjossa kävelemään... Huonoa tuuria säiden suhteen.

...................

Kävin ostamassa kuulokkeet mikrofoonilla, joten Skypetys on mahdollista taasen. Täytyy vaan sopia treffit etukäteen, et tiedän tulla tänne koululle internetin luokse ja ottaa kuulokkeet mukaan. :) Sähköpostilla tai tekstareilla kannattaa muutama päivä etukäteen kysellä et onnistuisiko. Viikonloppuisin harvemmin nettiin tuun (ellen tiedä että pitäisi tulla), joten kannattaa kysellä ajoissa...

maija.h. on tunnukseni skypeen, lisätkää toki listallenne.