Sain oppinnäytetön aiheen Nokialta! Jee!

Elomatic sen meikäläiselle oli jotenkin onnistunut järjestämään, en edes tiedä mihin se liittyy mutta englanniksi se kuulemma pitäisi kirjoitella ja jotain salaista se on. Toivottavasti se ei oo niin salaista kuitenkaan, että mäkään en saa tietää mitä se on... vois olla aika vaikee kirjottaa siinä tapauksessa... Kuitenkin, olen todella iloinen tästä uutisesta jonka sain tänään kuulla. :) 99% varmuudella se kuulemma jo on sovittu, et eiköhän se sieltä tule. Se tulee olemaan osa sellaista isompaa projektia joka Nokialla on käynnissä ja kuulemma saattaa hyvinkin poikia lisätöitä Nokialla sitten opinnäytteen valmistumisen jälkeen. Eli valmistun erittäin todennäköisesti jo tämän vuoden puolella.

Elokuun puolessa välin menen sinne esittäytymään ja siellä sitten ilmeisesti tulen tarkemmin tietämään mitä meikäläisen sitten olisi tarkoitus tehdä. Oletan että se liittyy jotenkin käytettävyyteen, ainakin sellaisesta oli puhe kun helmikuussa ajatuksesta ekan kerran sain kuulla. 

Koululla alkaa organisaatio pyörimään paremmin syyskuussa kun koulukin taas jatkuu, joten silloin sitten alan vasta enemmän väkertelemään opinnäytettä. Jää elokuu sitten aikaa muuttaa ja raahata tavaroita takaisin Jyväskylään. Ja kaippa tuota vois kuvitella että Nokia myös jotain siitä opinnäytteestä on valmis maksaankin...

Jee, olenpas nyt iloinen! Toisaalta odotan tarkempia tietoja myös aika jännittyneenä, voi olla että olen tässä haukkaamassa aika reippaan kokoista kakkupalaa, mut jos se on kinuskikakkuu, niin eipä sillä sit oo niin välii. :) ...Toivottavasti Annukan ja Vellun häissä olis kinuskikakkuu... näihin makeisiin mietteisiin lopettaen toivottelen teille meheviä unia, seuraava blogiteksti liittyykin sitten Mozartin kotikaupunkiin.