Nytpä ollaan sitten tosiaan kodittomia. Ja heti ollaan pummaamassa tässä naapurissa.

Tuossa aamulla mentiin sitten viimeisen kerran lutakkoon puhdistamaan asuntoa pölyistä ja roskista. Luvassa oli jääkaapin puhdistaminen sekä lattioiden imurointi ja moppaus. Myös valtava kasa vaatteitani odotti vielä Laukaaseen viemistä..

Porukat oli auttamassa meitä ja käytiin siinä sit ulkona syömässäkin, oikein Blomstedilla, lähiravintolassamme. Eipä ollut sielläkään tullut ennen käyntiä, et onhan se ihan hyvin kun kuitenkin yli 3 vuotta lähes naapurissa asuttiin...

Tunnin kuluttua lähtee bussi kohti Orivettä, josta Timpan veli tulee meidät noutamaan. Huomenna pitäisikin sit olla joskus kahdeksan aikoihin Helsinki-Vantaan lentokentällä, eli se tarkoittaa käytännössä heräilyä viidenaikoihin aamulla... Yrh... Ajatuskin puistattaa. Toisaalta noinkin aikaisin lähteminen on ihan kivaa, kun kuitenkaan ei varmaan ihan älyttömästi nukuta... ei tartte pyöriskellä sängyn, tai siis vuodesohvan pohjalla niin pitkään.

Kodittomana olo tuntuu kyl aika jännältä. Vielä ei haista pahalta eikä kumpikaan meistä näytä pultsareilta. Hevikään ei kulkukoirasta vielä mene, kai siihen kohta kapi iskee. Mutta jos tässä ihan oikeasti jotain tunteitaan kertoisi, niin aika villi olo nyt on. Tässä turvallisesti vielä naapurista maailmaa valloitetaan, tunnin päästä alkaa vasta oikea seikkailu. Seuraavat uutisoinnit kertoilen sit varmaan sieltä kun päästään perille ja nettiyhteyden päähän.

-  Päiviä lähtöön 1  -