Tänään aamupäivä käytettiin tehokkaasti keskustassa pyörien ja tuliaisia etsien. Olihan ne jo tuliaisia aikaisemminkin löytäneet, mutta että varmasti kaikille riittää jotain tuotavaa niin tarttee niitä tuliaisia sitten etsiä reilusti. :) <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Iltapäivällä käytiin sitten viemässä äippä ja isä St. Margretheniin Sweitsin puolelle, josta lähti pikajuna Zürichin lentokentälle. Kun sitten ajeltiin Timpan ja Hevin kanssa takaisin Itävaltaan, huomattiin että raja-asemalla oli jo parinkymmenen auton jono! Onneksi kun me siitä oli puoli tuntia aiemmin menty, ei ollut jonoa ollenkaan. Jos samanlainen jono olisi silloinkin ollut, ei välttämättä olisi ehditty asemalle ajoissa... noh, onneksi niin ei käynyt ja ruuhkat oli vasta silloin kun sillä ei ollut niin paljoa enää merkitystä.

 

Nyt sit jäätiin taas kahdestaan Timon kanssa. Timpalla olikin heti illalla pitkät saksan tunnit ja minä tulin sitten tänne koululle kirjoittelemaan hieman uusia juttuja blogiini ja muutenkin lueskelemaan vähän uutisia. 

 

...................

 

Tänään tuli myös postissa konserttiliput Blackmore's Nightin keikalle 28.7.2007. Ovat pohjoissaksassa heittämässä linnakiertuetta ja ajateltiin sitten ajella sitä kautta kun Suomeen kuitenkin ollaan jo silloin päin ajelemassa. Siitä ei sit pitäisi kovin pitkä matka suomeen enää olla. Lähinnä mietitään että mennäänkö Suomeen Liettua-Latvia-Viro vai Tanska-Ruotsi-kautta... Ruotsia varten pitäisi koiralle hommata hirveesti rokotustodistuksia ja se maksaa, mutta saattaisi muuten olla jokseenkin turvallisempi reitti ajella takas. Ja pääsispähän ruotsin laivallekkin samalla. ;)