Muutto oli viime sunnuntaina, eli 30.9.2007.

Tuntui kyl ihanalta päästä muuttamaan johonkin omaan ekaa kertaa. :) Ja toivon mukaan myös viimeistä kertaa, koska noiden pahvilaatikoiden kanniskelu ja varsinkin purkaminen on kyl niiiiiiiin raivostuttavaa puuhaa että ei mitään rajaa.

Noh, eilen vähän väkertelin kantapäätä my little pony-sukkiini, mut vielä on aika paljon hommaa jäljellä. Enkä muutenkaan kyl viitsi vähäistä vapaa-aikaani uhrata neulomiselle kun hermot kiristyvät siitä pahvilaatikkomäärästä edelleen aika pahasti. Kun niistä pääsisi eroon voisi antaa itselleen luvan istua rauhassa paikoillaankin.

Viime yönä nukuin ekaa kertaa hyvin, mutta aivan liian vähän. Innostuin illalla kiilloittamaan hopealusikoita ja -lautasia, niin en meinannut malttaa nukkumaankaan mennä. Pari viime yötä menikin sit aika huonosti, kun kahden kuukauden vuodesohvalla nukkumisen jälkeen alkoi nukkuun ihan oikeassa sängyssä (lattialla tosin edelleen), kunnon joustinpatjoilla ja ihanan pehmeällä petarilla. Se sänky tuntui jo melkeinpä liian pehmeältä ja upottavalta etten sit meinannut saada unta ollenkaan. Pyörin vain pari ekaa yötä liian mukavassa sängyssä. Missä on ne kovat reunat ja koristenapit jotka repi jalkoja...? ...on mullakin ongelmat.

....

Tänään on luvassa maalausta. Innostuin viime viikolla maalaamaan niin raivoisasti, etten muistanut ekaan tuntiin räpsästä yhtään kuvaakaan. :( Noh, ehkä se ei niin hirveästi näy sit "videon" lopputuloksessa.

........

Tässä vielä loppukevennykseksi kuva jonka tuossa eilissä päivänä piirtelin... (siis ihan oikeesti en oo ehtinyt tekeen töissä mitään muuta kuin opinnäytettä!) Tässä kuvassa on joku ihme sisustushirviö joka ajattelee ja puhuu vain sohvista, lampuista, verhoista, tuoleista, matoista ja niin edelleen... ja tilanteeseen jo jokseenkin tympeästi suhtautuva mieshenkilö...tiedä sitten keitä nämä esittää... kummallinen musta kähkättävä karvapallokin on päässyt kuvaan.

952778.jpg

Niin ja tolla sisustushirviöllä on sit poolopaita päällä: se ei oo niskatuki.

Kuvan huonosta laadusta on syyttäminen työpuhelimeni kameraa... Kuvankäsittelystä myös.