Ollaan kohta lähdössä viemään koneita uusille omistajilleen. Samalla tulee myös nähtyä oletettavasti erittäin suloinen koiranpentukin... :)

Tämä elämä pahvilaatikoiden keskellä alkaa jo tympäsemään. Tuntuu ettei oikein saa enää mitään aikaisekskaan, vaikka tekemistä olisi vielä vaikka muille jakaa. Isä ja äiti kävi äsken hakemassa autolastillisen tavaroita Laukaaseen, lähinnä elektroniikkaa ja tauluja. Hevikin lähti niille hoitoon.
Ollaan kuitenkin sunnuntaina menossa itekin Laukaaseen "hoitoon" että saadaan täällä tyhjennettyä viimeisetkin tavarat ja siivottua.

Eilen tuntui siltä että olisin ollut kipeäksi tulossa, särkylääke ja parin tunnin päiväunet onneksi auttoi tarpeeksi. Eilen havaittiin myös mielenkiintoinen ilmiö : makuhuoneen ikkunat oli jäätyneet sisäpuolelta. Samettiverhot eristää lämpöä aika hyvin siis... Oli kosteus tiivistynyt ikkunoihin saunan pesun yhteydessä ja paukkupakkasten ansiosta ikkunat jäähtyneet tehokkaasti. Oikeastaan koko asunto on viilentynyt aika tehokkaasti viimepäivinä, mittari näyttää olkkarissa 19.8 sisälämpötilaksi.

Ergonomia on huipussaan. Istun lattialla hiiren kanssa, ja läppäri on kirjahyllyssä niin korkealla et just erotan kirjaimet nappuloista ja näyttö on tuossa sivussa et joutuu pitämään pään ihan erisuunnassa näppäimistöön suhteutettuna...

-  Päiviä lähtöön 5  -