Nonni!

"Dear Anni-Maija. We have received your application as an exchange student at Vorarlberg University of Applied Sciences and we hereby officially confirm that you have been accepted."

Tänään sitten tuli sähköpostissa vastaus, että reissu on tiedossa. Meidät on siis hyväksytty sinne saapuviksi, lisätietoja kuulemma tulee joskus myöhemmin sit tarkemmin lisää. Kurssivalinnoista jne.

Timo tuossa jo alkoi alkoi täyttämään lomakkeita asunnon irtisanomiseksi, mutta ne näytti olevan niin kauhean epäselvät, ettei oikein ymmärretty mitä siinä tarkoitetaan. Pitää siis soittaa sinne huomenna, et mitä siinä muutamat kohdat oikein tarkoittaa. Esimerkiksi, piti ilmoittaa päivämäärä, johon mennessä palauttaa avaimen TA-asumisoikeuden toimistolle klo 8-12. Muuten hyvä, mut lähin toimisto oli ainakin jokin aika sit vielä Tampereella, et jos muuttopäivänä pitäis lähteä vielä ajamaan Tampereellekin, niin kovin menee hankalaksi muuttaminen...

Ilmoittauduttiin myös orientaatioviikolle, jossa esitellään paikkaa ja ympäristöä, kulttuuria ja asukkaita, ja siellä myös tutustuu sit muihin vaihto-oppilaisiin joita silloin keväällä siellä opiskeleepi.

Orientaatioviikko on siellä 19.2 - 25.2 ja itse kesälukukausi opinto-oppaan mukaan on 1.3 - 8.7.. Tosin suunnitelmissamme olisi olla siellä heinäkuun loppuun asti, lomailla heinäkuu siellä, kun ei ole mitään kauheaa kiirettä takaisinkaan.

Nyt tässä sitten pitää alkaa hoitamaan hirveästi kaikkia juttuja et mitä pitää ottaa huomioon. Tulee pitkä lista. Tarttee kelalle laitella ilmoituksia et tähän asuntoon ei sit tartte enää maksaa asumislisiä, mut toisaalta sit pitäis saada korotettua opintotukea koska ulkomaille lähdetään. Pitää Heville pistää sirua ihon alle ja hommata sille kaikki paperit kuntoon. Myös rahastot pankissa pitää siirtää jollekin hyvin vähäriskiselle rahastolle, ettei ne vallan romahda puolessa vuodessa. Sit itellekin varmaan pitäis käydä jotain rokotuksia päivittelemässä ja vaikka viimein nuo muutamat epäilyttävät luometkin poistamassa. Isä just sai hepatiitti-rokotteesta jonkun hillittömän allergiareaktion, joten turvallisin mielin voin sen siis itsekin käydä hakeen...kun ei onneks muutenkaan tule oltua allergisia rokotteille.... ja..ja ja... asioita riittää.

Lentoliputkin vois varata ajoissa, sais varmaan halvemmalla. Mut, ehtiihän tässä vielä. Jos huomenna tuonne TA-asumisoikeudelle soittelis ja kyselis et kuis tää nyt toimii kun toimistolle on vähän pitkä matka.

Siitä se lähtee.

Ehtiipähän sitä sit koko tammikuun ainakin oleen töissä, helmikuussa ehkä vähän vähempi... Vähän matkarahoja tienata.

Leveästi virnuillen, Maija

 

P.S. Timon blogissa on muuten hyviä kuvia, joita otin 1.11 aamulla, kun oli yöllä ollut se karmea lumimyrksy...