Oli kyllä kiva palata takaisin, vaikka olikin sateista ja koleaa. Vähän on sellainen kummallinen olo vielä, ei oikein tiedä mitä tässä tekisi seuraavaksi. Tekisi mieli nähdä kaikkia ihmisiä, mutta kauhean vaikeaa yrittää sovittaa aikatauluja yhteen. Ja nyt ollaan sitten selailtu etuovi.comia yömyöhään asti ja etsitty SITÄ OIKEAA, asuntoa tosin. :) Kylläpä tuolla mukavia asuntoja on just myynnissä, huomiselle (torstaille) on parikin asuntoesittelyä varattu ja tänäänkin (keskiviikko) on yks luvassa illalle. 

Timo lähti hoitamaan lisää auton tullaus- ja verotusasioita keskustaan ja munkin tarttis joku päivä eksyä työpaikallekin. Sit tarttee opinnäytettä alkaa väsäileen parin viikon päästä ja varmaan muuttaakkin samaan aikaan... Luvassa on mitä todennäköisimmin jokseenkin kiireinen syksy, älkää rakkaat ystävät pahoittako mieltänne jos ei tässä ihan pian ehditä teitä kaikkia tapaamaan... Tammikuussa pitäisi viimeistenkin kiireiden helpottaa, siihen mennessä mun pitäis jo olla valmistunut. :) 

Tähänpä taitaa tämä matkablogini nyt päättyä. Kiitän kaikkia uteliaita lukijoitani, jotka jaksoitte motivoida minua kirjoittamaan tätä blogia. :)

Enköhän tämän sivuston vielä jätä käyttööni kuitenkin, saatan muokata tästä vielä joskus jonkinlaisen väkertelyblogin... tulee kuitenkin neulottua ja huovutettua ja ommeltua ja maalailtua kaikkee, niin kenties muokkailen tästä sitten sellaisen Maijan Väkertelysivuston... Saapahan nähdä. Mutta ainakin toistaiseksi tämä blogi hiljenee, ellei tule jotain kuningasinspiraatiota. Sitä odotellessa, Posio vaikenee.