Lentoliput on nyt varattu! 

14.2.2007 klo 10.10 lähtee Blue1 lentokone lentämään kohti Zurichiä.

Hitsin kallista tuo eläimen kanssa matkustaminen. Hevin lentolipun hinnaksi tuli lopulta enempi kuin mun lentolipun. Eläimien kanssa matkustettaessa pitää varata lippu erikseen soittamalla kiskurihintaiseen varauspalveluun, ja elukkalippu maksaa 40€ ja sen lisäksi matkustajan lippuun lisätään vielä 35€ palvelumaksu. Kun mun (ja tavallaan Timon myös) lentolippu maksoi kaikkine veroineen 79€, Hevistä aihetuvat lisäkulut on 75€ + monen minuutin puhelu (1,75€/minuutti + pvm tai mpm) niin Hevin lentolippu on kuin onkin kalliimpi kuin omani... Noh, eipä se hinnasta kiinni ole, mukaan olisi kyl lähtenyt joka tapauksessa, hinnasta viis.

Nyt on irtisanottu sähkösopimuskin, 15.2. Sähkönsiirtosopimuksen irtisanominen vielä jäi maanantaille, kun niillä menikin asiakaspalvelu jo neljältä kiinni. Fortumilla kun meni kuudelta.

Yritettiin myös kuljetuskoppaa ostaa Heville huuto.netstä, mut joku muu nappasikin sen nenän edestämme. Mut aika hyvin noita tuntui olevan myynnissä, et eipä tuo nyt niin kauhea hätä ole.

Asunnon irtisanominenkin etenee. Paperit on kaikki kirjoitettu ja kirjekuoressa. Sovin jo maanantaina meneväni tuohon melkein naapuritalossa olevaan uuteen TA:n toimistoon niitä viemään. Irtisanomisajankohdaksi pistettiin 14.2.

Heville varattiin myös eläinlääkäriaika parin viikon päähän. Sit saadaan passit ja mikrosirut ja vesikauhurokotteet kuntoon.

Johan tässä onkin tullut päivän aikana hoidettua hirveästi asioita. Kyllä tää tästä etenee. :)

Illalla olisi tarkoitus lähteä tutustuttamaan täällä olevia Itävaltalaisia vaihto-oppilaskavereita friteerattuihin muikkuihin Old Brigs Inniin. Ovat Timon luokalla ja vaikuttavat oikein mukavilta tyypeiltä kaiken kaikkiaan. Oikein kiva tutustua vähän jo niihin, et sit kun ite lähdetään Itävaltaan niin on siellä sit jo jonkin verran kavereita valmiina. Ei ihan tyhjältä pöydältä tartte alkaa tutustumaan opiskelijakavereihin.

 

Huisvärin vaikutusajan loppua odotellen,

Maija