Tultiin taas eilen väkertelemään koululle innokkaasti kameran kanssa, alettiin jo pääsemään sen softan ja kameran toiminnasta perille, kunnes se kamera päättikin hajota. Koko eilinen päivä sitten menikin oikeastaan siihen että yritettiin ihmetellä mikä siinä kamerassa saattoi olla vikana, ja johtuuko se pelkästä ohjelmistosta vai ihanko kamerasta. Ja lopputulos oli se, että kamera hajosi ihan itsekseen kesken kahvitunnin.

Ollaan nyt toisinsanoen hieman umpikujassa projektimme kanssa. Professori Amann, joka meitä on tähän asti opastellut ja eilen ihmetellyt myös kameran kanssa, on tänään jossain huitelemassa kun ei sitä näy toimistossaankaan. Ollaan jo pari kertaa käyty vilkuileen et olisko se siellä mut ei näkynyt. Täytyy kohta käydä taas. Pitäisi saada juteltua vähän sen kanssa jatkosta, et mitä tehdään sen meidän projektin kanssa. Ostaako ne uuden kameran, vai korjauttavatko vanhaa, vai joudutaanko kokonaan vaihtamaan kameramallia, joka tarkoittaa taas uuteen ohjelmistoon perehtymistä. Ei ole helppoa...

Niin ja sain tosiaan rannekellonikin jo korjattua, uuden jousitapin saaminen maksoi 2,5€. Ei paha, se sisälti myös siis sen vaihdonkin jne. Ja koko hommaan meni 5min. Hyvää palvelua, pakko myöntää.