Täällä oli 3.-5.5 Tekniikka-messut joiden nimi oli Intertech. Kirjoittelen vasta nyt kun unohdin asian jo kokonaan... nyt vasta kun kopioin kuvia kamerasta koneelle, huomasin, että siellä oli vieläkin kuvat intertechistä. Ja että en ole niistä kertonut mitään. Joten tässäpä tulee tiivistystä menneistä.

Siellä oli paljon eri firmojen esittelijöitä, ja suurimmalla osalla porukasta oli joku robotti siellä mukana houkuttelemassa töllistelijöitä. Timo otti kasan videoita sieltä, joissa robootit liikuskelee... Oli kieltämättä ihan mielenkiintoiset messut, tulipahat nähtyä kaikkee teknisiä vempeleitä, joita ei ole ennen nähnyt. Se muuten mikä messuilla herätti meikäläisen huomion ihan yleisellä tasolla, että siellä oli tosi monessa esittelykojussa omenoita tai viinirypäleitä tarjolla, ei pelkkiä karkkeja firman logolla varustettuna niin kuin Suomessa yleensä on tuon tapaisissa tapahtumissa. Muutamassa paikassa oli ainoastaan karkkia tarjolla. Mikäs siinä, söin 3 omenaa parissa tunnissa... :)

Nyt myös uusi video! Lisäsin tämän linkin tänne 15.5. Ja sitä on vähän pienennetty, joten latausaika ei pitäisi olla niin pitkä. Klikkaa linkkiä nähdäksesi videon robooteista.

http://ironsword.pp.fi/austria/intertech.mpg

Pari kuvaa sieltä:

581345.jpg

581349.jpg

Siellä oli myös muutama hyvinvointituotteiden esittelijä ja yksi niistä tuotteista oli sellainen rentoutustuoli. Sen nimi oli Brainlight eli aivovalo näin suomennettuna. Tässä kuva hahmottamaan tilannetta.

581346.jpg


Tuoli oli hierova ja sitten kuulokkeista kuului sellaista rentouttavaa musiikkia ja aurinkolasien sisäpinnalla oli kiinni yhteensä 8 punaista led-valoa, jotka vilkkuivat nopeaan tahtiin. Silmiä ei siis ollut tarkoitus pitää auki tuossa löhöillessä, vaan nimenomaan kiinni. Kauppiaan mukaan ne valot saa aikaan sen, että ihmisen aivopuoliskot jotenkin synkronoituvat samalle tasolle tai jotain sellaista esittelijä H. Umpuukki meille selitteli... Että 20 minuuttia unta tuolissa vastaa 7h unta.

Noh, testattiin sitä ja kyllä tuoli oli mukava ja hierontakin oli ihanaa, musiikkikin oli ihan rentouttavaa. Mutta ne valot oli aika...ärsyttävät suorastaan. Urheasti sen 10min vilkkuvaloja luomien läpi töllistelin muistellen Salaisten Kansioiden jaksoa, jossa Mulderi on aivopesulaitteessa, joka muistutti tätä tapausta erittäin paljon... tosin Mulderin penkki ei ollut hierova ja musiikki tuskin oli rentouttavaa, mutta vilkkuvalot oli kummassakin.

Sen tuolin piti piristää ja antaa energiaa koko loppupäiväksi, mutta ainakin meikäläistä vaan väsytti ihan kamalasti sen kokemuksen jälkeen, olis tehnyt mieli kömpiä punkkaan ja nukkua loput puuttuvista seitsemästä tunnista. Mikreenistä kärsiviä en suosittele kokeilemaan kyseistä tuolia, voisin ainakin kuvitella että se saattaa aiheuttaa mikreeniä... sen verran ärsyttävältä valot välillä vaikutti. Valojen kirkkautta tosin pystyi säätelemään, mikäli vilkunta oli liian voimakasta.

Mutta kaikkea pitää kokeilla, eikös niin? :) Lopuksi kuva, joka on omistettu kaikille Je... noh, arvaatte varmaan keille. ;)

581350.jpg