Annukka
11.06.2007 - 09:15

"Mikä se teidän arvioitu kotiutumisajankohta olikaan, vai onko vielä tietoakaan? :)  Niin, ja minne meinasitte kotiutua? =)"
 
Sen verran nyt tiedetään jo, että 28.7 tullaan oleen pohjois Saksassa, koska siellä on yksi hyvä konsertti jota mennään kuunteleen. Mutta muita varmistuneita päivämääriä meillä ei vielä ole. Todennäköisesti käydään moikkaamassa ennen pohjoiseen menoa etelä Saksassa Oliveria (Timon entistä kämppistä) ja sen vanhempia. Ollaan niillä varmaan yö tai kaksi, riippuu miten haluavat meitä kestittää. Ja varmaan sitä vois käydä jossain isommissakin kaupungeissa töllistelemässä vähän näkymiä matkan varrella.
 
Sit varmaan Tanskan, Norjan ja Ruotsin kautta ajellaan takaisin Suomeen, että otettais Tukholmasta risteily Turkuun tai Helsinkiin ja ajeltais sit sieltä Jyväskylään takaisin. Eli siihen menee varmaan päivä tai pari ajamiseen ja sit puol päivää laivassa.
 
Mut kaiken tämän alustavan suunnitelman pohjalta voisin tiivistää suunnitelmat johonkin tämän tapaiseen: lähdetään täältä joskus 20-22.7 ja Suomeen tullaan joskus 31.7 nurkilla.
 
Kotiutumispaikkana toimii Jyväskylä. Tai itseasiassa todennäköisemmin porukoiden mökki Vaajakosken ja Laukaan rajalla kunnes löydetään joku kiva asunto itsellemme. 
 

 
Tajusinpa, että kuntomaailman korttinikin tulee tauolta just 1.8, mut ei mulla ole pienintäkään hajua siitä missä mun jumppavaatteet ja varusteet ovat! Pitäis varmaan siirtää sitä kortin voimaantuloa viikolla, jotta ehtisin etsimään kaikki varusteeni...