Kyllä täytyy nyt uhrata tämän kertainen vuodatukseni ihan vain dna:n ylistämiselle. Lähetin eilen sinne sähköpostin, et olisiko mahdollista saada liittymätyyppini vaihdettua ilman asiakaspalveluun soittamista, ja oli sitten jo eilen vastanneetkin viestiini ja kirjoittivat "Hei. Vaihdoin liittymätyyppisi nyt dna Onniin. Iloista kevättä Itävaltaan!". Kuinkahan pitkän pennin sitä säästin kun en tarvinnut puolta tuntia jonottaa puhelimessa asiakaspalveluun ja maksaa siitä ylimääräistä johtuen ulkomailta soittamisesta. Huhhuh. Tästä lähtien hoidan kaikki asiani sähköpostitse, näköjään lähes yhtä nopea ja tehokas palvelu. :)

Ollaan koululla taas. Ajateltiin vähän lueskella robootin käyttöohjetta, mut se on näköjään vieläkin yhdellä Korealaisella tytöllä, joka tekee myös jotain saman robotin kanssa. Se sanoi tuovansa tänään sen manuaalin takaisin sinne robotin luo, joten pitäisi varmaan kohta käydä taas vilkaisemassa joko se olisi sen tuonut. Kello kuitenkin on jo puoli kolme, luulisi että se sen kohta tuo joka tapauksessa.

Ilmoittauduin tänään myös kahdelle KV-toimiston järjestämälle reissulle. Toinen on veneilyreissu Sweitsin puolelle, jossa tutustutaan johonkin nähtävyyksiin ja toinen on vaellusreissu Lihtensteinissä. Taidan joskus toiste kertoilla niistä reissuista lisää, lähempänä ajankohtaa. Ovat vasta kesäkuussa nimittäin. Mut ei ole kalliita reissuja, 10€/reissu, sisältäen matkat ja ruuat.