Maanantai-iltana (28.5) Timo ja Timon kaveri Juho tuli Saksasta takaisin Dornbirniin. Tiistai oltiinkin sitten koululla projektimme kimpussa ja keskiviikkona kun ei ollut kouluhommia, lähdettiin ajelemaan sitten Sveitsiin.

Mentiin töllistelemään St. Galleniin, että miltä siellä maailman meno näyttää, ja ihan komiaa seutuahan se oli. Ei viitsitty ajella moottoriteitä kun niitä varten olisi pitänyt ostaa tiemaksut, joten köröteltiin sitten laaksojen ja kukkuloitten yli meneviä mutkittelevia pikkuteitä. Oli maisemien kannalta kyl paljon parempi vaihtoehto kuin iso moottoritie, koska nyt nähtiin maaseutua ja sweitsin luontoo ylipäänsä paljon paremmin.

St. Gallen oli ihan kaunis kaupunki. Siellä oli ihan vanhan tyylisiä rakennuksia keskustassa oikeastaan kaikki. Oli siellä myös vanha kaupunkikin, mutta eipä me edes siellä käveltäessämme edes tajuttu missään vanhassa kaupungissa olevamme, kun kaikki talot oli niin hienoja muutenkin. Mutta tässäpä pari kuvaa kaupungista.

626599.jpg

626600.jpg

Nähtiin myös Finnshop-niminen putiikki siellä, jossa oli ikkunassa kauheesti Marimekon ja Aarikan tavaroita!

626601.jpg

Ei jaksettu siellä kauheen kauaa pyöriä, koska Sweitsissä ei käy eurot ja ei jaksettu alkaa rahaakaan vaihtaa, niin päätettiin sitten mennä takaisin Itävallan puolelle ruokapaikkaa etsimään.

.............

Takaisin ajellessa päätettiin mennä Feldkirchiin (Dornbirnistä joku 30km). Matkalla oli nättejä maisemia. (Etualalla Juho kuvaamassa maisemia myös...)

626606.jpg

626608.jpg

Sekin osottautui oikein nätiksi kaupungiksi, vaikka pienempihän se on kuin Dornbirn.

626612.jpg

626613.jpg

Oli siellä myös joku vanha linnakin lähes keskustassa, jota mentiin töllisteleen.

626618.jpg

Tässäpä Feldkirch vielä linnoitukselta kuvattuna.

626619.jpg

Siellä sitten oli vähän joka puolella kaupunkia julisteissa, joissa mainostettiin keskiaikatapahtumaa 1.-3.6.

626616.jpg

Nähtiin myös kuinka siellä väkerreltiin keskiaikaisen näköistä markkina-aluetta kauppakadulle... Eli siinäpä on hyvin suunnitelmaa viikonlopuksi. :) Täytyy huomenna kävästä netistä töllistelemästä että mitä siellä tarkalleen on, ja onko siellä jotain näytöksiä tms, jonne haluaisi mennä. Lauantaina lähden vaihteeksi Sweitsiin laivamatkalle osan vaihtareiden kanssa, Timo jää Juhon kanssa hoitamaan koiraa siksi ajaksi. Joten varmaan sunnuntaina tulee sit mentyä töllisteleen ritareita Feldkirchiin. :)