Olin tulla hulluksi kun ei ollut mitään väkerreltävää. Joten eihän siinä auttanut kuin ajaa prismaan lanka- ja puikko-ostoksille. Asiaan tietysti vaikutti se prisman mainoksessa oli seiskaveikka tarjouksessa.

Tässäpä kuvaa siitä mitä tarttui mukaan.

910892.jpg

Kuva on hieman vääristyneen värinen, mutta vasemmalta oikealle: kerä oranssia ja valkoista Huopasta ja vispipuuron (jossa on aavistus mustikkaa)-väristä seiskaveikkaa ja ällöttävää vaaleanpunaista seiskaveikkaa.

Noista seiskaveikoista saa jotkut ylipirtsakat villasukat aikaiseksi... ja toisekseen ajattelin harjoitella niitä palmikoita harjoitustilkkuihin, niin ei häiritse yhtään vaikka menee vähän pinkkii lankaa hukkaan! Itseasiassa jo aloittelinkin palmikkoja väsäämään. Eka yritys meni tietysti päin peppuu, mut toinen sujuikin sit jo niin hyvin et itsekin yllätyin! Eihän palmikot edes ole vaikeita! Järkyttävä fakta jonka olen juuri tajunnut. Laittelen kuvan aivan uskomattoman upeasta palmikkokyhäelmästäni (köh köh) tänne jahka joskus saan sen ulos kamerasta...

Huopasista väkertelen jotain jännää, varmaan joululahjoja. :) Mutta niistä sitten lisää myöhemmin (jahka löydän ne 8:n puikot jostain muuttolaatikosta...)

....

Maalausrintamalta sen verran et afrikka-aiheinen taulu on aloitettu. Ja muistin jopa räpsiä niitä kuviakin suunnilleen puolen tunnin välein. Tosin havaitsin et siinä ajassa ehdin tekeen aivan älyttömästi kun oli vauhti päällä, joten lyhensin kuvienottoväliä noin 15 minuuttiin.