Tänään oli taas vaihteeksi joku vapaapäivä. Täällä on keväisin lähes joka toinen viikko vapaapäivä, kaikenlaisia kirkollisia pyhiä jatkuvast. Kuitenkin, koska ei ollut koulua, niin lähdettiin sitten porukalla junalla kohti Bregenziä. Siellä on kanssa samantapainen kaapelikärrysysteemi kuin mitä täällä Dornbirnissäkin on, eli pääsee näköalakärryllä vuoren huipulle. Tässäpä nautiskellaan auringosta huipulla.

649626.jpg

Tuossa kun istuskeltiin niin alkoi jo kuulumaan uhkaava jyrinä... ukkonen oli tulossa. Vuoren huipulla ei ole kaikkein turvallisinta ukkosen aikaan... Noh, kun sit oltiin lähdössä alaspäin käveleen, pilviä alkoi jo kertymään ihan kiitettävästi. Seuraavasta kuvasta saa jo aika hyvän käsityksen siitä, millainen näkyvyys siellä paikoitellen oli, kun pilvet olivat tosi matalalla. Vielä kuitenkaan ei sada, vaikka ukkonen jossain jyrisikin.

649627.jpg

Tässä seuraavassa kuvassa on kanssa pilviä.

649637.jpg

Se oli kyl jännä, kun siellä huipulla oli ihan aurinkoista ja helteistä, mutta sit kun lähdettiin kävelemään rinnettä alas, alkoi tulla koko ajan kosteampaa ja lopulta myös alkoi vettäkin satamaan oikein kunnolla. Mut eipä se vesisade oikeastaan edes haitannut, kun oli lämmin siitäkin huolimatta. Kai se veden lämpötila oli jotenkin korkeampi kuin normaalisti tai jotain, koska vaikka vaatteet läpimärät olikin, ei se silti kylmältä tuntunut.

Kun sitten rivakan kävelyn jälkeen päästiin takaisin Bregenzin keskustaan, koulu tarjosi meille karpalodrinkit yhdessä drinkkibaarissa. Olivat ilmeisesti vähän suunnitelleet, että sinne olisi voinut jäädä viettämään iltaa vielä yhdessä, mutta siinä vaiheessa kun oli istuskellut puolisen tuntia paikoillaan märissä vaatteissa, ei ketään tuntunut oikein innostavan sinne jääminen. Niinpä kaikki suunnistettiin siitä sitten rautatieasemalle saman tien ja lähdettiin kotia päin takas.

Illalla lähdettiin kyllä vielä vähän viihteelle sitten kun oltiin saatu kaikki vaihdettua kuivat vaatteet yllemme. Torstai on täällä aina kaikkein parhain menopäivä, eikä kukaan vieläkään ole osannut oikein selittää et miksi. Mut jostain syystä torstai on Dornbirnin paras bilepäivä. Täällä on sellaisia baarejakin, mitkä on auki vain torstaisin ja lauantaisin... Torstaisin koko keskusta kuhisee ihmisiä, hyvä että läpi pääsee kulkemaan kun kadut on tupaten täys porukkaa.