Taas onnistuin telomaan itseäni.

Viime viikolla onnistuin läimäyttämään meidän takaoven jotenkin sormilleni niin tehokkaasti että sain oikeen käden keskisormen ihon ruttuun oikein kunnolla ja se oli kipee monta päivää. Edelleen siinä on vielä rupi havaittavissa, mutta nyt se on jo lähes parantunut.

Tänään sitten käväsin ruokaostoksilla aamulla Messeparkin Intersparissa, niin onnistuin taas telomaan saman sormen. Tällä kertaa kaivoin kassin pohjalta pyöränavainta, enkä muistanut ollenkaan että samassa kassissa oli myös juustohöylä... ja oli muuten aika terävä juustohöylä. Taas sitten veri roiskui ja nahkanpalaset lenteli.

Kovan onnen keskisormi. :( Onneks pakkasin suomesta mukaan jonkin verran laastariakin.

...............

Johtuen kritiikistä jota sain blogiteksejäni kohtaan, päätin nyt sit pätkiä kaikki aikaisemmin kirjoittamani monen päivän blogitekstit yksittäisiksi teksteiksi. Kaikki tekstikokonaisuudet sisältävät nykyisin vain siihen päivään liittyviä tekstejä. Joitain kommentteja on todennäköisesti kadonnut prosessin aikana, pahoittelen moista. Mut nyt ne sit mukamas on jotenkin loogisemmin luettavissa aikajärjestyksessä tms.... terveisiä Antille.