Lunta! Siis mitä ihmettä?!?

Sunnuntai iltana/yönä (18. - 19.3) satoi vettä ja tosi sellaista vetistä räntää, just vesisateen ja räntäsateen rajamailla. Välillä erotti et "olipas iso pisara" mut ei sitä oikeastaan muuten rännäksi tajunut. Aamulla kun tuossa lähdettiin käveleen bussipysäkille huomattiin, et vähän korkeamalla oli tullut lunta vähän enemmänkin, sellaisille alueille jossa ei olla vielä tähän päivään asti koskaan nähty lunta. Ihan siis jo rinteillä, ei pelkästään vuorien huipuilla. Mutta tänä yönä sataa näköjään oikein täällä laakson pohjalla kaupungissa lunta. Maa on jo valkoisena ihan.

Sniff... siinä meni kevään odotus. Täällä kaikki kukat jo kukki niin ihanasti, kaupunki on pullollaan täydessä kukassa olevia narsisseja, ja nyt sit tuli lunta. Pyh... Takatalvi.

Timo kun lähti yhdentoista nurkilla iltapissittämään vielä Heviä, oli maisema jo tosissaan luminen...

461397.jpg

Hiutaleet on muuten ihan valtavia, sellaisia Kellogsin Korn Flakessien kokoisia!

...............

Ajattelin huomenna käydä kampaajalla. Kävin tänään kyselemässä et oliskos huomiselle vapaita aikoja, niin niilläpä ei ole ollenkaan ajanvarausta, sinne vaan pitää mennä ja odotella. Olisin 10 minuutissa päässyt hiustenleikkaukseen jos vaan olisin halunnut. Ei ollut aikaa tänään, mut ehkä huomenna vois käydä, kun hinnatkaan ei päätä huimaa. Naisten hiustenleikkaus oli nimittäin 12€ ja väri+leikkauskaan ei ole kuin 24€... 10 raitaa oli 15€, saman verran kuin väripaketti Suomessa... Täytyy ennen Suomeen tuloa käydä vielä teettämässä jotain sellaista mitä en kuitenkaan koskaan suomessa raaskis teettää... tai mikä ainakin on niin kallista ettei siitä viitsi kuitenkaan maksaa. Monisävyvärjäys tai joku sellainen. Saapahan nähdä mitä sitä keksii.

...............

Räikkönen voitti formulatkin. Hurjaa. Tuleepahan sitten seurailtua edes jotain täälläkin telkkarista, mikäli ne ei ole joillain maksullisilla urheilukanavilla kaikki...