Vastailempa nyt kaikkiin kysymyksiin mitä tässä nyt olen saanut kuulla...

Eli allergia on joo tosiaan helpottanut. Suursiivous viime sunnuntaina auttoi tarpeeksi. Kannettiin tosiaan loputkin matot kolmanteen huoneeseemme, joka on lähinnä kissapölyvarastona. Iho parantunut kyl jo lähes täysin, et hyvin sujuu. Eikä silmätkään turpoile enää. Et eipä sitä kortisoonia varmaan välttämättä tarvitsekkaan tuoda.

Täällä on tosiaan jo aika kevään tuntua ilmassa. Ainakin näin suomalaisittain, paikalliset tulee edelleen vastaan toppatakit ja pipot päässä. Mutta kesätakilla täällä on pärjäillyt ihan hyvin jo, talvikenkiä ei ole tarvinnut enää ollenkaan. Päiväsaikaan tarkenee ihan takkiauki ja kaulahuivitta ulkona. Et varmaan jotain 15 astetta saattaa olla hyvinkin. Yöt on kuitenkin edelleen aika kylmiä ja usein täällä näkyy aamuisin vielä huurretta nurmikossa.. et saattanut käydä lähellä nollaakin. Mut ekan voikukan jo näin, puissa näkyy silmuja ja linnut tekee pesiä. Et pari kuukautta Suomen kevättä taidetaan olla edellä. Senkin puolesta iho voi paremmin kun ei ole pakko pukeutua enää paksuihin paitoihin.

Eilen tuntui taas tutun tuntuinen kipu poskessa, se taitaa olla nyt sit toinen viisaudenhammas joka puskee.... toivotaan että se johtui vaan runsaasta nauramisesta ja hymyilemisestä, että se nyt ei ärtyisi tässä kesän mittaan. Mutta jos ärtyy niin pääseepä sitä täälläkin hammaslääkärille ja sairausvakuutus korvaa sen täällä samaan tapaan kuin Suomessa. Et saapahan nähdä. Jännitys tiivistyy.

Ollaan kohta lähdössä muiden vaihto-oppilaiden kanssa tutustumaan lähikaupungissa olevaan taidemuseoon. Harmi vaan, kamera irtisanoi itsensä maanantaina, joten joudutaan ostamaan uusi kamerakin tässä lähipäivinä. Joten ei ehkä kuvia enää hirveesti lähipäivinä tule...

Ja äiti, kyllä ne kommentit näkyy kaikille jotka niitä haluaa katsella. :) Mikähän laksu ryanairilta on oikein tullut... pitänee illalla soitella.  Nyt spariin ostamaan ruokaa.