Olen viimeviikkoina innostunut todella paljon ensinnäkin Kiroilevasta Siilistä ja sitä kautta päädyinkin sarjakuvan piirtäjän, Norpatin, ihan mielettömään ihanaan blogiin. :) Suosittelen lämpimästi kaikille. Voi kuinka olisikin mahtavaa osata piirtää sarjakuvia.... vitsi. Pitäisiköhän aloittaa itsekin....? 

....noh, tuonne Things to do-listan hännille vaan, siinä onn kyl ehkä sata muutakin asiaa jonossa... Sen otsikon vois kyl vaihtaa melkein suoraan Things I never have energy to do (and I know it), but still I would like to do them all someday-list. Tuttavallisemmin pelkkä TINHETD(AIKI)BSIWLTDTAS-list. Khihihi...

.....

Ja jottei ihan höpötykseksi mene, niin kerrottakoon että toisen sukan varsi on myöskin jo valmiina. Ja nyt oon tässä pari päivää töllistellyt sitä ekaa sukkaa, mut en tykkää siitä. Se on ok kantapäähän asti, mut siitä eteenpäin se tökkii.

Jos se häiritsee mieltäni vielä siinä vaiheessa kun toisenkin kantapään olen saanut valmiiksi, joutunen harkitsemaan jo jotain vakavampia korjausmenetelmiä sen suhteen.