Maanantaina 26.2 sitten lähdettiin isommalla vaihtariporukalla käymään Bregenzissä sushi-ravitolassa, jossa on arkisin aina lounastarjous "syö niin paljon kuin haluat". Oli ihan hauskaa, siellä oli kaikki sellaiset hihnat, joilla meni sellaisia pikkulautasia ja joissa oli kaikkee epäilytävää friteerattua juttua.

419941.jpg

419942.jpg

Hihnoja oli kahdessa kerroksessa, päälimmäisellä (ylempi kuva) oli lämpimiä ruokia ja sen alla kulki toinen hihna (alempi kuva), jotka oli kylmiä ruokia. Siitä piti aina vetää sellainen liukuva luukku pois tieltä jos kylmäosastolta halusi jotain. Alempi kuva on siis otettu sieltä luukun sisäpuolelta. Tuli sellainen alkukantainen olo, kun piti vaania ensin mehevän näköistä ateriaa ja sitten saalistaa se siitä hihnalta.  Hih!

Kaiken kaikkiaan hyvältähän ne pöperöt maistui, vaikkei musta kyl vielä suurta sushin ystävää tullut... Ainakin rasvakala tms oli aika ällöttävää... Mut tulipahan kokeiltua. Ihan hauskaa oli. Osasta sapuskasta ei kyl tiennyt yhtään mitäs se lopulta oli, mut eipä tuolla niin väliä kunhan se maistui hyvältä. Sieltä sai myös täysin kotitekoisen makuista kääretorttuakin. Todella eksoottisia ruokia siis.

Tiistaille vähän ajateltiin Timon kanssa lähteä katsomaan Innsbruckia. Se on ilmeisesti aika isohko kaupunki ja siellä pitäisi olla kaunis vanhakaupunki. Harmi vaan kun huomisellekin luvattiin vesisadetta, kuten koko loppuviikolle. Jos aamulla sataa vettä täytynee jättää Innsbruckin reissu toiselle kerralle...

Ainiin, jotain piti mainita vielä yleisesti säästä.
Nurmikko vihertää iloisesti ja puut ja pensaat on täynnä silmuja, että enää ei mene kauaa kuin maisema alkaa vihertämään. Tulppaanit tms sipulikasvit puskee jo reilusti lehtiä maanpinnalle ja osa kevätkukista jo on puhjennut kukkaan. Näin kevään ekan voikukankin jo viimeviikolla! Myös siitepölyaika alkaa olla lähellä, Timo aivastelee siihen malliin aina välillä ulkona, että selkeästi alkaa jotkut puut jo kukkimaan täällä. Eli mitenköhän tätä kuvaisi, pari kuukautta ainakin edellä Suomen kevättä. Viime viikolla oli vielä muutamana yönä pakkasta tai nollan tietämillä, koska nurmikko oli aamuisin huurteessa. Mutta viimepäivinä sitäkään ei ole enää ollut havaittavissa. Varmaan johtuu siitä että on ollut pilvisempää muutenkin. Kirkas päivä = kylmä yö, pilvinen päivä = leuto yö -sääntö pätee ilmeisesti täälläkin.