Tässäpä alkaa jo oikeastaan vähän jännittämään, torstaina pitäis jo olla lentokoneessa kuitenkin. Eipä tässä nyt oikeastaan muu edes jännitä, mutta en muista pätkääkään kuinka lennetään jos on jo lentoliput valmiina.

On tullut reissattua viime vuodet aina pelkästään Ryanairilla tai nyt tänne tullessa Blue1:lla, joilla ei koskaan ole mitään lippuja ollut, pelkkä varausnumero paperille kirjoitettuna on riittänyt. Nyt kun mulla on liput mukana, pelkään hukkaavani ne vielä jonnekin. Varausnumeron kun pystyy kirjoittamaan vaikka kuinka monelle paperille ja vaikka kännykkäänkin tekstiviestiksi, mutta lentolippujahan ei niin vaan voi varmuuskopioida. Menen lentolippujen kanssa vaan tiskille, sama mikä varausnumeronkin kanssa olis. Kyllä ne siitä sit ohjaa eteenpäin jos oon väärällä tiskillä. Et eiköhän se suju ihan hyvin kuitenkin, on mulla ainakin hyvin aikaa löytää oikea paikka.

On muuten ollut haastavaa miettiä mitä sitä ottais mukaan ja mitä ei, kun ei oikein voi mitään nestemäistä ottaa mukaansa, kun en laita laukkuja ruumaan ollenkaan. Kun hammastahnakin on varmaan kiellettyä, hajuvesistä puhumattakaan... Ja kun meinasin piilarit ottaa mukaan, niin enhän mä voi ollenkaan ottaa sitä piilarinestepurkkia, kun se on sellainen iso litran kokoinen purnukka. Täytyy ottaa piilarit mukaan ja ostaa uus nestepurkki Suomesta sit. Hankalaa.

Sit kun ne kaikki täytyy laittaa minigrip-pusseihin, niin oon yrittänyt metsästää kissojen ja koirien kanssa niitä pusseja täältä, mut ei niitä näy missään. Tänään kyselin jopa myyjiltäkin isoimmassa marketissa, et missä teillä on minigrip-pussit niin ei ne olleet ikinä kuulleetkaan minigripeistä. Niitä ei yksinkertaisesti ole täällä. Luulin et minigrip olis sellainen aika tunnettu merkki ympäri eurooppaa, mut ei näköjään ole. Onneksi kuitenkin löysin jotain vastaavia pusseja, mut pienimmät pussit oli litran kokoisia. Noh, parempi kuin ei mitään.