Perjantaina meillä oli pubikierros kaupungin pubeissa. Vanhemmat, jo yhden lukuvuoden tai enemmän täällä olleet vaihtarit, olivat järjestäneet pubeihin erilaisia tehtäviä, joita sitten joukkuettain suoritettiin. Tietokilpailuja, limboamista jne. Piti saada mahdollisimman paljon pisteitä ja voittajajoukkue oli tietenkin se, joka onnistui eniten pisteitä haalimaan.

Meikäläisen joukkue ei oikein pärjännyt kisassa. Mua ainakin otti päähän jo ajatus siitä, että seuraavana päivänä kuitenkin on herättävä aikaisin jos haluaa lasketella, joten meni vähän ilta pilalle kun koko ajan vain ajatteli jo seuraavaa aamuherätystä... Samaa kai ajatteli vähän muutkin joukkueeni jäsenet, kun ei oikein hirveesti ollut yrityksen makua havaittavissa.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin oli ihan hauskaa ja tuli taas opittua vähän paremmin muutama naama lukuisasta vaihto-oppilasjoukkiostamme. Toisaalta on aika harmi ettei tämän jälkeen tule pahemmin enää olemaan mitään yhteistä aktiviteettiä heidän kanssaan, koska koulu alkaa ja porukka on jakautunut aika hyvin eri kursseille. Ilmottauduin saksan alkeiskurssillekkin, joten sielläpä sitä tulee kuitenkin edes osaa porukasta nähtyä. Timo taasen ilmoittautui saksan jatkokurssille, joten pystytään oleen aika hyvin kontakteissa muuhunkin porukkaan kyl.