Aamulla kun heräiltiin ja kömmittiin ylös, oli ikkunoista nähtävissä aika masentavan talvinen näky, vai mitä sanoisitte?

461400.jpg

Tuo on se sama pöytä mikä on nähtävissä edellisessä blogitekstissä... Tosin nyt siinä on ehkä...30-35cm lunta päällä. Aika hyvin yhdessä yössä.

Tuo kuva on suunnilleen aamulla klo 9.00 aikoihin otettu ja lumisade senkun jatkuu. Sellaista oikein märkää lunta, jalkakäytävät lainehtii vedestä ja tosi paljon näkyy katkenneita oksia puissa. Yksi puu oli jopa ihan katkennut kunnolla kun lumi oli painanut liikaa. Tässäpä toinen kuva josta näkyy hieman yleisilmettä. Tuolla taustalla siis pitäis näkyä vähän vuoriakin...

461402.jpg

Tällä hetkellä kello on vähän päälle yks ja edelleen lunta tulee, vielä enemmän kuin aamulla. Ja se on sellaista tosi märkää lumisadetta edelleen. Äippä ja isä varmaan muistaa kun oltiin silloin vuosia sitten Kemin lumilinnaa töllistelemässä ja silloin tuli sellaisia valtavia lumihiutaleita, jotka samantien kun osuivat vaatteisiin, sulivat. Sellaisia tulee täällä tosiaan nyt.

Säätiedoitus on luvannut tälläistä vielä huomiselle... En yhtään ihmettelisi vaikka jotkut hallien katot vois romahdella kun tuo lumi painaa kuitenkin aika kiitettävästi. Narsissit on hautautuneet lumeen, samoiten melkein kaikki muukin mikä muistuttaa keväästä. Masentavaa.

...............

Kävin äsken siellä kampaajalla, mut nyt olis pitänyt odotella jopa 2h ennen kuin olisin päässyt sinne... Huoh. Eikö varaussysteemi olis ihan järkevä..? Täytyy käydä siellä vielä myöhemmin kyselemässä josko sit jo pääsis. 2 värivärjäys + leikkaus + föönaus olis 48€. Taidanpa moisen käydä teettämässä...  Suomessa tuo sama maksais pitkille hiuksille 70-120€.