Viimeinen kirjoitukseni koulun atk-luokasta. Auto odottaa parkissa koulun lähistöllä, täyteen pakattuna ja lähtövalmiina. Myöskin erittäin kuumana, koska on edelleen ihan älyttömän helteistä ulkona...

Sen verran voisin vielä kertoilla, että ei sit lähdettykkään sinne Graziin... meidän junaliput kun eivät olleetkaan voimassa arkisin kuin klo 8.00-24.00 ja me kun meinattiin lähteä yöjunalla sinne Graziin. Tajuttiin asia onneksi rautatieasemalla ja käännyttiin siitä sitten jokseenkin tympääntyneinä ja pettyneinä takaisin kotiin. Olis meinaaten saattanut tulla aika kallis reissu, jos olis pitänyt ostaa se lippu, se olis ollut jotain 50-70€ yhteensuuntaan.

Noh, eipä tuolle mitään voinut. Parempi se oli kuitenkin tajuta itse kuin konduktöörin kertomana.

Viime päivät onkin sitten siivottu senkin edestä. Puunattiin se meidän asunto niin hyvään kuntoon, ettei ollut vuokraemännälläkään mitään sanomista. Tulipa tuota loppusiivousta harjoiteltua aika paljon Lutakossa kuitenkin... Antoivat läksiäislahjaksi meille maakunnasta kertovan kirjan, johon olivat laittaneet omistuskirjoituksenkin ja koko perheen kaikkien ihmisten nimetkin. Se emäntä oli niin jotenkin ihan liikuttunut kun oltiin lähdössä, oltiin kuulemma niin hyviä vuokralaisia että oltais saatu asustella siellä pidempäänkin.

Nyt sit pitäis lähteä kohta ajeleen kohti Saksaa ja siellä pientä Nicklashausen-nimistä tuppukylää kohti. Matkaa noin 350km. Siellä saattaa jopa hyvällä tuurilla päästä saunomaankin...!

Noh, eipä tässä muuta. Kirjoittelen matkan päältä kuulumisia jos/kun netin ääreen vaan välillä pääsen. :)