...ei se taulu niin kamalalta näyttänytkään. Itseasiassa se oli ihan kiva. Julistin sen jo valmiiksikin keskiviikkona. Nyt sit täytyy kaivella ne kuvat ulos kamerasta ja väkertää siitä se video. Windowsin movie makerilla se kuulemma onnistuu ainakin...

...

Neulonta-rintamalla on ollut viimepäivinä aika hiljaista... Mutta olen ensi viikolla menossa ouluun ja takaisin, niin siinä on hyvin aikaa bussissa tai junassa neuloa ja päätellä langanpätkiä. :) Pitää varmaan ottaa huopasetkin mukaan jos innostuisi niistäkin tekeen samalla jotain - 8 mm puikoilla ei kauaa nokka kuitenkaan tuhise kun väkertää, sen verran nopeeta on isoilla puikoilla väkertely.

...

Ja ne verhot... voi ei... Kyl mä taidan palauttaa ne. Mun sydän itkee verta jos länttäsen 120€ verhot ikkunaan ja sit en kuitenkaan edes ihan 100% intohimmolla niihin osaa suhtautua. Voi ei... Äitikin on matkoilla, voi siltäkään kysyä mitä tekisin niiden kanssa... Onneksi yksi toinen kaveri on tulossa tänään kylään, jos sen kanssa ihmettelisin niitä verhoja enemmänkin.

...

Ostettiin jo maalia eteistä varten, siitä tulee sellainen pirteä vihreä koppero. Isä tuo tänään telat, pensselit ja sudit, et jos sen vaikka viikonlopun aikana saisi maalattua. :) Harjoitellaan eteisellä, maalataan olohuone vasta sit kun nähdään kuinka tuo seinien maalaus ylipäänsä näyttää sujuvan... ;)