Lauantaina satoi vettä ja oli ankea keli kaikin puolin, joten siitä suli sohvapäivä. Ei jaksanut lähteä kaupungillekkaan.

Illaksi mentiin katsomaan taas elokuvia meksikolaisten asunnolle, pojat oli taas vuokranneet videotykin joka heijastettiin seinälle viimeviikon lauantain tapaan. Tällä viikolla luvassa oli elokuvat Stranger than Fichtion ja Little miss sunshine. Kumpikin elokuva oli todellakin katsomisen arvoinen.

Stranger than Fiction kertoi todella kummallisesta kontrollifriikistä miehestä, joka alkoi kuulemaan kertojanäänen päässään, kuin joku kertoisi hänen elämästään ulkopuolisin silmin. Todella vaikea kuvailla tuota elokuvaa, mutta tuosittelen vilkaisemaan jos tilaisuus tulee. Piti otteessaan ihan loppumetreille asti.

Little miss Sunshine oli yllättävän hyvä leffa myös. Suomessa pyörineistä mainoksista sain sen käsityksen, että se olisi joku Heinähattu & Vilttitassu-leffa jenkkiversiona, koska mainoksissa se tyttö kiljuu koko ajan. Olin todella väärässä. Sen sijaan se kertoi perheestä joista jokaisella oli omat ongelmansa ja perheen pikkutytöstä joka oli päässyt finaaliin lapsimissikilpailuun toiselle puolelle yhdysvaltoja. Senpä vuoksi koko ongelmaisen perheen oli pakko olla samassa autossa toistensa kanssa monta päivää ja sietää toisiaan tavalla tai toisella. Todella herkullinen elokuva, suosittelen kaikille jotka tykkää myös mustasta huumorista, sillä sitä elokuvassa oli aika reilusti.