Timo lähti tänä aamuna Saksaan yhteen roolipelitapahtumaan, jonne tulee myös Timon kavereita Suomesta. Tapahtuma kestää koko viikonlopun ja koska koiran kanssa sinne meneminen olisi ollut ehkä vähän haastavaa, jäin sitten tänne Dornbirniin Hevin kanssa viettämään kahdestaan tyttöjen viikonloppua.

Sinäänsä vähän huono ajoitus tälle viikonlopulle, koska melkein kaikki muut vaihtarit ovat Hollannissa, koska siellä on joku musiikkifestari joka myös kestää koko viikonlopun. Mutta on täällä sentääs vielä jonkin verran muita, eli eipä meikäläisen yksin tartte kuitenkaan olla. :)

Eilen oli todella aurinkoista ja lämmintä, joten lähdin sitten parin muun suomalaisen tytön kanssa naapurikaupungin maauimalaan nautiskelemaan auringonotosta ja uimisesta. Ja hyvinpä tuolla tarkeni, oli nimittäin +27 astetta lämmintä varjossa! Siellä oli myös ulkoilma-altaita joissa vesi oli +25 asteista. Oli siellä mahdollisuus mennä uimaan Bodenseehenkin, koska se uimala oli ihan siinä rannassa ja sen takia siellä oli myös ihana tuulenvire. Löhöiltiin siellä ja nautiskeltiin auringosta ja oli todella kivaa, pakko mennä toistekin sinne. Eikä oltu kyl ainoot sillä alueella jotka olivat päättäneet nautiskella auringosta sinä päivänä.  :)

Illalla sitten lähdin Millan kanssa keskustaan tanssimaan, kun paikallisessa luontomuseossa oli diskoilta... Siellä oli tosi hyvä meininki ja musiikkikin oli jopa oikein tanssittavaa, mutta vähän hassulta tuntui siellä kaikkien täytettyjen hirvien ja karhujen keskellä jammata... ;) Mutta mikäs siinä. En kyl Suomeen osaisi kuvitella että joku luontomuseo järjestäisi jotain bileitä tiloissaan... Jossain harjun vesitornin luontomuseossakin vois olla aika hupaisaa bilettää. Mutta täällä kaikki on mahdollista. Ihmisetkin on ihanan ennakkoluulottomia tälläisten tapahtumien järjestämisen suhteen.