Timo väkerteli vähän pienempiä videoita niistä videoista joita ollaan kameralla oltettu, eli nytpä niiden avaaminen / latailu ei pitäisi kestää niin kauan kuin ensimmäisten videoiden katseleminen.

Tässäpä video Feldkirchin keskiaikamessuilta 1.6. Videolla on trubaduurin ja säkkipilliorkesterin musiikkinäytteet.

http://ironsword.pp.fi/austria/feldkirch.mpg


Toinen video on jo vähän vanhempaa materiaalia, 20.5 kuvattua materiaalia Rappenlochilta. Eli kiviä, kalliomuodostelmia ja virtaavaa vettä luvassa.

http://ironsword.pp.fi/austria/rappenloch.mpg

Nautiskelkaahan. :)

..................


Viime viikot on olleet aika kiireisiä. Ollaan oltu koululla tosi paljon väkertelemässä sitä meidän toista projektia nyt ja tuntuu ettei ole oikein aikaa ollut päivitellä blogiakaan yhtä antoisasti. Lisäksi kun oli viime viikot vieraitakin lähes koko ajan, niin ei tullut koulullakaan sitten internetissä niin roikuttua. Mutta yritänpä nyt tässä taas vähän petrata ja pitää päivitystahdin tiiviinä. Ärsyttää itseäkin jos jää monelta päivältä kirjoitettavaa rästiin. Pitäisi aina ehtiä kirjoittelemaan kaikki mahdollisimman pian tapahtumien jälkeen niin säilyisi into kirjoittamiseen paremmin... tai jotain sellaista.

Seuraavien vieraiden saapumiseen kuitenkin on tässä vielä parisen viikkoa aikaa... :) Sitä odotellessa otan itseäni niskasta kiinni ja kirjoitan ahkerammin. ;) Enkä vain teidän lukijoiden vuoksi, vaan itseni vuoksi.

Tässä vielä karvainen seuralaisemme mulkoilemassa erittäin epäluuloisesti kameraa...

644425.jpg