Aika päivitellä kuviakin.

Tässä ensimmäisenä muutama kuva koululta. Oltiin väkertelemässä sitä meidän kamera-projektia, ja tarkoituksena olisi siis liittää kamera (kuvassa Timon pään yläpuolella oleva vihreä möhkäle) tuohon ABB-robottiin.

451139.jpg

451141.jpg

Ja tässä on näkymät ATK-luokasta. Ei pässimmän näköiset näköalat, lumiset vuorenhuiput näkyy aika kivasti ikkunoista.

451145.jpg

 

Sitten aihepiiristä toiseen.

Kertaalleen kun oltiin kävelemässä kaupungilla niin sattuipa eteemme erittäin kotoisan oloinen pitseeria.

451148.jpg

Timo kovasti pohdiskeli, saisikohan sieltä tilattua Tampereen murteella mustaa makkaraa...

Tässä muutama kuva mitkä otin kun oltiin päiväkävelyttämässä Heviä yks päivä. Meidän talo on tosiaan aika kaupungin laidalla, muutaman sadan metrin päässä alkaa jo pellot. Peltojen lomassa menee kuitenkin kivasti teitä, joita on kiva Hevin kanssa kävellä kun voi pitää sitä vapaana.

451143.jpg

451150.jpg

451152.jpg

451146.jpg

Eräs asuinaluettamme hallitseva piirre on halkopinot. Niitä on ihan joka paikassa ja ne on valtavia, kuten muutamasta kuvasta pystyy havaitsemaan. Paikalliset mitä ilmeisimmin säästää talvella lämmityskustannuksissa ja polttaa puita takassa.

Tässä vielä meidän talostakin kuvia.

451135.jpg

451136.jpg

Tässäpä noin viikko sitten otettu kuva pihamaalla olevasta ruusupensaasta, ja kuten kuvasta näkyy, silmut on jo alkaneet aueta. Kevät puskee päälle toden teolla.

451154.jpg

Toinen pihakasvi on kanssa aika mielenkiintoinen, iso pensas, pari metriä korkea ja aivan täys tälläisiä keltaisia kukkasia. Mitään vihreää koko puskassa ei ainakaan vielä ole havaittavissa.

451153.jpg

Hevi on tosiaan vallannut itselleen tähdystyspaikan ikkunalaudalta, ja ikkunat onkin yleensä aivan täys nenänjälkiä... kuten kuvastakin vähän voi päätellä. Tässä tähystäjän tarkkaavaisuus on kuitenkin hieman herpaantunut... Kissojen vahtiminen on rankkaa puuhaa, ja nokoset aina silloin tällöin piristää yksitoikkoista puuhaa.

451137.jpg

Se on muuten hauska, jos mainitsee sanan "kissa" niin Hevi säntää heti ikkunalaudalle jos siellä vaikka näkyis kissoja. Aurinkoisina päivinä Hevikin nauttii enemmän ulkona olemisesta kuin sisällä istumisesta ja töröttää tyytyväisenä pihamaalla pitkiäkin aikoja. Jos vaikka kissoja näkyisi...

451155.jpg

Hevikin tajusi et talviturkki alkaa olla jo vähän tarpeeton täällä, kun lämpotila päivisin saattaa hyvinkin olla jo +15, siitä on alkanut lähtemään ihan älyttömästi karvaa. Kesäturkki on kieltämättä ihan hyvä idea.

........................

Käytiin eilen, eli siis keskiviikkona 14.3. Innsbruckissa kävelemässä keskustaa ja lähiseutua ympäri, ja täytyy kyl sanoa et on harvinaisen kaunis kaupunki vaikka aika iso onkin. Keskusta varsinkin oli todella kiva, vanha kaupunki erityisesti. Mutta kirjoittelen siitä sitten joskus kotosalla kun on enempi aikaa, nyt en jouda enempää kirjottelemaan.