Täällä on lähistöllä messukeskuksessa ollut jo monta päivää käynnissä kevätmessut, jonne sitten päätettiin lähteä kun sunnuntaisin ei yleensä ole mitään tekemistä ja messutkin oli tänään viimeistä päivää.

Ne oli vähän sellaiset kotoisat vapaa-ajanmessut, mutta reilusti enemmän keskittyneenä rakentamiseen ja asumiseen. Siellä oli jonkin verran kaikkia korukauppiaita, kengänkiilloittajia ja silmälasinputsaajia. Sen lisäksi oli myös esittelyjä kaiken maailman vihannesten viipalointikoneista, lattiamopeista, ihmepuhdistusaineista ja niskahierontalaitteista. Eli aika perinteistä messumeininkiä. Sai sieltä myös ruokaa yhdistettynä perinteiseen paikalliseen humppamusiikkiin...

Mukaani tarttui vain yksi kiva kivikaulakoru, mutta muuten tuli tehtyä aika vähän ostoksia. Siellä oli tosi paljon poreamme-esittelyjä ja infrapunasaunoja, joissa oli värivalot... Oli siellä myös oikeita saunapaketteja myynnissä, sellaisia työmaakopin kokoisia valmiita paketteja jotka voi sijoittaa melkeinpä minnepäin taloa vaan. Koomisin tapaus mitä nähtiin oli uutuussuihkukoppi, jossa pyöri sellainen samantyylinen harja mitä autopesuloissa on.

488880.jpg

Mahtaa olla kummallista pyöriä moisen pötkylän kanssa suihkukopissa... ja mahtaa olla aika vaarallista jos on pitkät hiukset, kun ne meinaa normaaliinkin harjaan välillä sotkeutua... huhhuh... saatiin hyvät naurut ainakin kun töllisteltiin sitä.

Illalla sitten vietettiin suklaabileet. Toisin sanoen kokoonnuttiin muutamien suomalaisten kanssa ja jokainen toi jotain erikoissuklaata mukanaan ja sitten maisteltiin niitä. Ja pelattiin Bohnanzaa. :) Oli ihan rattoisaa sekin, eikä tarvinnut ite ostaa kaikkia suklaita tietääkseen miltä ne mahtaa maistua. Paikallinen chili-suklaa oli aika tulista, paljon paljon tulisempaa kuin suomalainen serkkunsa.