Kävinpä sitten aamulla eläinlääkärissä Hevin kanssa. Ottivat sitten pieneen puteliin pikkuisen verta ja lähettävät sen sitten sinne laboratorioon. Koko touhuun meni sellainen 15 minuuttia ja arvatkaapa huviksenne paljonko se lysti maksoi?

105€  105€!  105€!  105€!!!   ...Älytöntä...

Me kun ajateltiin et säästetään hyvin rahaa menemällä Ruotsin kautta sen sijaan että oltais menty Rostockista kalliilla lautalla Hankoon... Noh, eipä tuolle mitään voi, pakkopa se oli kuitenkin hoitaa alta pois. Ja jos joskus toistekin saa jonkun ihmeellisen päähänpinttymän et "voispa lähtee Ruotsiin autoileen Hevin kaa!" niin eipä tartte sit ainakaan ottaa enää tota verikoetta uusiks.

........................

Illalla vietettiinkin sitten läksiäispippaloita (taas vaihteeksi). Tällä viikolla on ollut joka päivä jonkun läksiäiset maanantaista alkaen. On käyty syömässä ja istumassa iltaa enemmän kuin minään aikaisempana viikkona. Ja kun ei voi oikein olla menemättäkään, sehän tulkittaisiin tietysti epäkohteliaisuudeksi... joten rahaa on kulunut tällä viikolla varmaan enempi ruokaan kuin koskaan ennen.

Ainiin, ja kun oltiin yhdessä ravintolassa syömässä, tarjoilija kaatoi päälle vahingossa lasillisen vettä... noh, onneks mulla oli kaksi paitaa päällekkäin, eikä se alempi ehtinyt kastumaan, joten eipä se siinä mitään. Otin sit vähän kalliimman ateriankin siinä toivossa että saisin vaikka jotain hyvitystä laskuun, mut laskutuksenpa tulikin hoitamaan sitten toinen tarjoilija, joka ei ilmeisesti ollut kuullutkaan koko tapahtumasta... eli ei tullut alennuksia pennin pyörylää. Enkä kehdannut sit alkaa siinä mitään inttämäänkään tapahtuneesta. Mut eipä ole moista tapahtumaa ennen sattunut. Eikös sitä sanota että vaihtoon lähdetään nimenomaan saamaan uusia kokemuksia?