Pistettiin kello soimaan aikaseen ja mentiin töllistelemään miten sateisen näköistä ulkona on. Ja aika synkkää ja sumuistahan siellä oli, joten päätettiin jatkaa nukkumista eikä lähteä Innsbruckiin. Ehtiipä tuonne vielä toistekin, eipä sillä. Sen sijaan sitten kun heräiltiin, lähdettiin kävelemään taas lähivuorelle, Karrenille. Vaellettiin metsäautotietä pitkin siellä kunnes se yllättäen loppui ja käännyttiin sit takas. Tulipahan nähtyä kevään eka leskenlehtikin. :) Samalla sain hienon tilaisuuden leikkiä uudella kamerallani ja sen kukkien kuvaamismodella.

419935.jpg

Täytyy joku kerta nätimmällä säällä mennä Karrenin huipulle köysirataa pitkin ja kävellä huipulla olevia reittejä ympäri. Se on vaan sen verran kallista huvia ettei sitä montaa kertaa viitsi maksaa. Ja kun edelleen oli uusi kamera, niin pitihän sen ajastuksellakin leikkiä... Tässäpä supersporttinen loppuposeeraus.

419938.jpg

Kotiin tultuamme lähdin vielä shoppailemaan tuossa kilsan päässä olevaan isoon ostoskeskukseen, Messe Parkiin ostamaan sateenvarjon. Mukaan tarttui myös ihana käsilaukku, joka tosin on aivan liian pieni lompakolleni... pitänee ostaa pienempi lompakkokin siis. Ihanat kengätkin siellä oli, mutta maltoin vielä toistaiseksi mieleni, mut saattaa olla et käyn ne vielä huomenna hakemassa sittenkin, kun en saa niitä mielestäni... eikä ne nyt edes olleet kalliit. Pistin monet kengät kierrätykseen kun pakattiin tavaroita Jyväskylässä, joten kaapissani on kyl henkistä kenkävajausta.

Hmm. Naisella ei voi olla koskaan liikaa kenkiä.