Onnea minä! Olipa synttärit tuossa eilen torstaina, eli 19.4. ja ei voi muuta kuin olla järkyttynyt siitä miten paljon ihmiset muisti mua. :) Viikon verran oli kortteja ja pikkupaketteja saapuillut postissa, ja sitten eilisaamuna ne availin. Kiitoksia ihanat ystäväni jotka jaksoitte nähdä vaivaa, olette ihania!

Päivä muuten tuli otettua ihan vain laiskotellen, aurinkoa ottaen ja lautapelejä pelaillen. Illalla oli koulua ja käytiin sitten koulun jälkeen Timon kanssa romanttisella kynttiläillallisella italialaisessa ravintolassa. :)

Tänä iltana on sitten luvassa juhlintaa muiden kanssa, koska Rovaniemeltä kotoisin olevalla Millalla on tänään synttärit, joten järjestetään yhteissynttärit. Käytiin eilen valikoimassa marketissa, et minkäslaisia pakastevalmistäytekakkuja ostettaisi vieraillemme... Päädyttiin isoihin mansikkakakkuihin. :) Toivottavasti vieraille maistuupi.

Täytyy ottaa virallinen synttärikuvakin vielä jossain vaiheessa... tungen sen tänne sitten kun sen ehtii jossain välissä ottamaan.