Elektronini ei toimi. :(

Olen tässä jo muutaman kerran lähetellyt sähköpostia Nordean asiakaspalveluun ja kysellyt et missähän mahtaa olla vika kun en ole saanut nostettua käteistä kuin kerran koko sinä aikana kun olen täällä ollut. Ne sieltä sitten ystävällisesti ehdottivat tarkastamaan että salliihan nostorajani käteisnostot ja onhan automaatti varmasti visa-merkitty... Kun sitten laittelin lisää infoa että "kaverit on saaneet elektroneillaan nostettua käteistä samasta automaatista, mutta minä en ja nostorajastakaan ongelma ei ole kiinni.", niin sitten alkoi nordeassakin porukka heräileen että ehkä meikäläisen kortissa olisi jotain vikaa oikein.

Helmikuussa, silloin kun tultiin tänne, sain nostettua käteistä yhden ainoan kerran. Sen jälkeen kone on aina sanonut että "your limit has been ecxeded" tai jotain tuollaista. Täällä kun lähes kaikissa automaateissa on 400€ maksimi käteisnostoraja per päivä. Eli jos yrittää nostaa samana päivänä ensin 400€ ja sitten vaikka 200€, niin silloin se kone sanoo just tuota "your limit has been ecxeded"-juttua. Eli ihan kuin kaikki automaatit luulisi että olen jo nostanut sillä kortilla sinä päivänä rahaa.

Nordeasta sitten sanoivat tänään, kun peräti oikein soittivat meikäläiselle, että niiden koneilla ei näy ollenkaan nostoyrityksiäni. Jokaisesta epäonnistuneestakin nostotapahtumasta pitäisi jäädä jonkinlainen tieto pankin tiedostoihin. Mutta jostain syystä se ei nyt meikäläisellä toimi. Lupasivat tilata meikäläiselle uuden elektronin koska vanhassa on selkeästi jotain vikaa. Nykyinen elektroninikaan ei taida olla kuin vajaan vuoden ikäinen, koska mulla oli jo sitä edeltävän elektronin kanssa ongelmia...

Eivät kuitenkaan voi lähettää sitä korttia ulkomaille, joten pyysin niitä lähettämään sen Laukaan nordeaan, josta äippä ja/tai isä sen sitten voivat käydä noutamassa. Ovat ensi viikolla just tulossa tänne, niin toivottavasti kortti ehtii siihen mennessä tulla sinne konttoriin. Tai aamupäivällä postittamani valtakirja saapumaan Suomeen...

.................

Taivas on täy todella synkkiä pilviä. Tämän päivän onkin tullut vesikuuroja vähän väliä... ja nyt kun tulin koululle, unohdin tietysti sateenvarjon kotiin. Noh, onneksi bussipysäkille ei ole pitkä matka.