Tänään oli isukilla synttärit ja sitä sitten juhlittiin pienimuotoisesti täällä. Lähdettiin aamukahvien jälkeen vaeltelemaan rappenlochille, eli sinne upeille kalliorotkoille joista laittelin jo kuvia aikaisemmin tänne. Timo ja isä otti sieltä videotakin tälläkertaa kameralla, kun kuvissa paikan komeus ei oikein  pääse oikeuksiinsa, kun mittausuhteet katoaa kun ovat niin suuria kaikki rotkot siellä. Mutta jahka Timppa saa niitä videoita siirrettyä nettiin niin laittelen niistä sitten linkit tänne.

Myöhemmin vaeltelun jälkeen mentiin syömään Beetlehem-nimiseen ravintolaan wiinerleikkeleitä. Paikka on kuuluisa siitä että niillä on kaupungin isoimmat pihvit... ja vielä kun isä ja Timo innostuivat tilaamaan paikan erikoisuuden eli kaikkein isoimmat mahdollisimmat pihvit niin siinäpä sitä sitten riittä miehillä syömistä. Lautasella oli viinerleikkeitä 3 kerroksessa eivätkä todellakaan olleet mitään pieniä leikkeleitä, vastasi yksi annos noin 4-5 suomalaista wiinerleikettä... ihan valtavia lättyjä.

Yllätys yllätys, eivät jaksaneet syödä kaikkea, joten tehtiin niin kuin muutkin paikalliset siellä tekivät: haettiin folioo ja käärittiin tähteet pihvistä siihen. Ihan kuin pitseeriassa konsanaan.

Ainiin, olihan meillä myös viemäriongelma!

Keittiön lavuaari on koko ajan vetänyt todella huonosti ja tietysti sunnuntaina se sitten tukkeutui lopullisesti. Ollaan sinne jo muutamaksi yöksi jätetty viemärinavausaineet muhimaan, tuloksetta. Nyt sit isä päätti tutkia missä on vika ja se hajulukko olikin lähes puhdas, eli tukos on jossain muualla kuin näkyvissä putkiosissa.

Vuokraisäntäkin hälytettiin sitten paikalle töllistelemään ja ihmettelemään ettö saisiko se sille tehtyä jotain, mutta ei silläkään ollut kuin 3 metrin pituinen vaijeri, jolla tukos ei auennut.

Maanantai-aamulla sitten viemärikin saatiin lopulta auki, kun putkimiehet kävivät sen selvittämässä. Eli nyt vetää viemäri viimeinkin, jeejee.

Lopuksi iskän ottamaa maisemakuvaa Dornbirnin lähistöllä olevasta kylästä, joka sijaitsee aikasta korkealla...

605759.jpg