Tänään päätettiin viettää tyttöjen iltaa. Kokoonnuimme yhden espanjalaisen Claran ja hollantilaisen Marien asunnolle, jossa Clara ja meksikolainen Alexandra kokkasivat meille espanjalaisia ja meksikolaisia sapuskoja. Kaiken kaikkiaan meitä oli suunnilleen kymmenen tyttöä siellä.

Clara kävi viikko sitten kotonaan moikkaamassa kavereitaan ja toi sieltä sitten tullessaan perinteistä todella makeaa valkoviiniä sekä jotain aurinkokuivattua kinkkua tms, perinnemakkaroita, juustoa jne jne... Kokkasivat sitten makkaroista ja juustoista täytteen tortilloihin joita sitten mussutettiin. Hyvältähän ne maistui. Sitten maisteltiin myös espanjalaista boolia, joka oli kuulemma pääasiassa punaviiniä, mutta siihen oli lisätty kaikkea muuta sekaan. Tykkäävät kuulemma sekoitella kauheasti juomia siellä. Mutta punaviinipohjainen booli oli ihan hyvää, vaikka siinä kelluikin todella paljon omenakuutioita ja banaaninpaloja... Hyvää, vaikkakin kummallista.

473931.jpg

Lisäksi miellä oli ruokalistalla myös salaattia, riisiä, jauhelihaa, leipää ja jonkinlaista outoa tomaatti-valkosipulikastiketta jota laitettiin leivälle. Hyvältä ne kaikki maistuivat. Päätettiin viettää toistekin tyttöjen iltaa ja kokata jotain hyvää sapuskaa sinne. Voisihan sitä joskus itekin vaikka leipoa perinteistä suomalaista pullaa... tai mokkapaloja. :)

Tässäpä muuten kuva uusista hiuksistanikin.

473920.jpg

Kuten nähtävissä on, päällä on oranssia ja alla (tosi) tumman ruskeaa. Se leikkas ne niinkuin kerroksittain, että oikeastaan näyttää siltä kuin hiukseni olisi liukuvärjätty oranssista tummaksi. Mutta se kyni päälimmäiset oranssit tosi lyhyiksi, en tykkää yhtään... just ja just ylettyy edes kiinni kun laittaa ponnarin taakse. Muut tytöt kyl kehuivat niitä kauheesti tyttöjen illassa... et kai ne ihan nätit joo on, mut en silti ole ihan täysin sinut näin lyhyiden hiusosien kanssa.