Töppöset edistyy. :)

Kyseessä on siis tuollainen 8 neliön töppöset joiden ohje löytyy täältä. Kyseisellä sivulla on kyl ihan älyttömästi kaikkee muutakin turhaa, mutta kun sitä kelailee tarpeeksi alaspäin löytyy joku aamutohvelien ohje aina oikein neuleella. Sellaisia siis teen. Ja johtuen myös tuon ohjeen pienoisesta epämääräisyydestä nyt on siis kolmas yritys menossa... Kaksinkertaisella seiskaveikalla neulon, uppoo hyvin noi "ällöttävimmät värit top3" siihen...  Voisi vaikka kuvankin lisäillä joskus...hmm..

Sitten aloitin eilen tekemään jo sitä ekologisempaa osoitelappusjuttua matkalaukkuun. Leikkasin vanhasta farkkukankaasta sopivan kokoisia palasia ja mietin kuinka se pitäisi tehdä.. varmaan ensi viikolla sitten alan väsäämään niistä enemmän kaikkee.. Täytynee ottaa tekovaiheesta kuvia ja laittaa ne tänne.

Eilen myös kävin ostamassa kaupasta hieman "miehekkäämmän" värisiä lankoja. Ostin mielestäni sammaleen vihreää seiskaveikkaa miekkosen töppösiä tms varten, mutta kotona se lanka näyttikin sit ihan harmaalta. :( Kaupan valot on kyl kummallisii, vääristävät ihan hirveesti sävyjä.